A | A | A

Vaatchirurg dr. Clarissa van Vlijmen te zien in het tv-programma Verminkt

Verminkt is een nieuw programma bij RTL4. Evelyn Struik, de presentator van Verminkt, gaat op zoek naar verhalen van mensen die een mislukte cosmetische of medische ingreep zijn ondergaan. In deze aflevering wordt Gezina door onze vaatchirurg dr. Clarissa van Vlijmen geopereerd aan haar benen die na een spataderoperatie steeds lelijker werden.

Een aantal jaar geleden liet Gezina zich aan haar spataderen behandelen. Maar na de operatie werden haar benen in plaats van mooier alsmaar lelijker. Ze schaamde zich en durfde niet meer met haar blote benen naar buiten. Ze riep de hulp in van het programma Verminkt en kwam bij vaatchirurg dr. Clarissa van Vlijmen van Centrum Oosterwal terecht.

De deelnemers aan het programma zijn het slachtoffer geworden van een mislukte cosmetische of medische behandeling. Vaak heeft dat zeer vervelende en blijvende gevolgen voor de patiënten die juist onder het mes gingen om er mooier of beter van te worden. Door zaken als verkeerde fillers, onervaren artsen of malafide klinieken kan een cosmetische of medische ingreep leiden tot ongewenste verminking. In het televisieprogramma Verminkt proberen ervaren specialisten er alles aan te doen om deze verminkingen ongedaan te maken en een mooi resultaat achter te laten. Hieruit blijkt maar weer dat het heel belangrijk is om je goed te laten informeren door een ervaren specialist wanneer je een cosmetische behandeling overweegt.

Gezina heeft gelukkig na deelname aan het programma haar mooie benen en haar zelfvertrouwen terug. Vaatchirurg dr. Clarissa van Vlijmen heeft de spataderen opnieuw geopereerd met een prachtig resultaat.

Bekijk hier de aflevering: https://www.rtl.nl/video/6a53e1dd-ad90-3e6d-b365-8eb9e81a6fe7/

Het programma Verminkt is te zien op dinsdagavond bij RTL4 om 21.30 uur.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen