A | A | A

borsten

borsten

Ingetrokken tepels of grote tepelhoven kunnen als storend worden ervaren. Deze kunnen door onze ervaren plastische chirurgen met een relatief kleine ingreep worden gecorrigeerd.


Voordat u een cosmetische ingreep ondergaat, biedt Centrum Oosterwal u een gratis consult bij één van onze specialisten aan. Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijgt u antwoord op al uw vragen en worden de mogelijkheden met u besproken.

tepelcorrectie

Tepelhofverkleiningen en correcties van ingetrokken tepels zijn kortdurende ingrepen die onder plaatselijke verdoving kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier kunt u dezelfde dag nog naar huis.


Na de ingreep zal, bij dezelfde specialist die u heeft geholpen, een vervolgconsult worden gemaakt. Tijdens dit consult vindt er een controle plaats en worden de hechtingen verwijderd. 

tepelcorrectie

Na de ingreep worden de tepels beschermd met een verband. Na een week mag het verband eraf en is direct zichtbaar dat de tepels niet meer ingetrokken zijn of de vorm van de tepelhof veranderd is.


Door de jarenlange ervaring van onze plastisch chirurgen zijn ze in staat om littekens tot een minimum te beperken. Nadat het litteken is "uitgerijpt", is er slechts een klein lijntje over dat nauwelijks zichtbaar is.

tepelcorrectie

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

Behandeling Prijs 
Tepelcorrectie enkelzijdig €    600,-
Tepelcorrectie dubbelzijdig € 1.150,-
Tepelhofverkleining enkelzijdig €    900,-
Tepelhofverkleining dubbelzijdig € 1.750,-
Mastopexie € 3.750,-
Gynaecomastie (borstverkleining mannen) € 1.950,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen