A | A | A

facelift

facelift

Meer informatie? Onze plastisch chirurgen organiseren regelmatig informatieavonden. Wilt u hier bij zijn? Meld u zich dan nu aan voor de wachtlijst dan informeren wij u als de volgende avond op het programma staat. 

 

Veel mensen weerhouden zichzelf ervan om een correctie te ondergaan uit angst voor een 'strakgetrokken' gezicht. Onze plastisch chirurgen stellen zichzelf dan ook altijd ten doel om de correctie subtiel en conform uw leeftijd aan te brengen.


Een facelift is de aangewezen methode om de hals, wangen en neusplooien te corrigeren. Wanneer niet uw gehele hals gelift hoeft te worden, maar alleen de wangen, de kaaklijn en een klein gedeelte van de hals, kan gekozen worden voor een MACS-lift.

facelift

Een facelift is een behandeling waar met name de hals, wangen en neusplooien mee 'gelift' worden. De oorspronkelijke kaaklijn van het gezicht wordt hierdoor o.a. weer mooi zichtbaar.


Waar de facelift voorheen erg ingrijpend voor de patiënt was beheersen de ervaren chirurgen van Centrum Oosterwal de nieuwste technieken, zoals de S-lift en de MACS-lift. Door de (onderhuidse) huidlaag te liften, kan veroudering in het gezicht, veroorzaakt door hangende huid, heel goed gecorrigeerd worden. De gladheid en contouren van het aangezicht worden hierbij hersteld, waardoor u er jonger en meer uitgerust uitziet. Aan deze facelift-methoden houdt u kleinere en minder zichtbare littekens over en bent u eerder van de operatie hersteld. De ingreep wordt onder lokale verdoving en in dagbehandeling uitgevoerd. Zo kunt u dezelfde dag nog naar huis en met alle gemakken van dien herstellen.

facelift

Een facelift zorgt voor een aanzienlijke verjonging van het gezicht waar u jaren plezier van heeft. Direct na de ingreep zult u al verbetering zien.


De ervaren artsen voeren de ingreep op een dusdanige wijze uit, dat de littekens in de haargrens, achter het oor of in een natuurlijke huidplooi zullen vallen. Op deze wijze zijn de littekens niet tot nauwelijks zichtbaar. 

Facelift

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

Behandeling Prijs
MACS-lift € 4.500,-
Halslift indirect (achter het oor) € 2.100,-
Halslift met MACS-lift € 6.000,-
Onderkin/halslift € 1.600,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen