A | A | A

liposuctie

liposuctie

Soms wil vet zich ophopen op plaatsen waar het niet in verhouding is met de rest van het lichaam. Ook met trainen en diëten wil het op die plekken niet verdwijnen. Dan biedt liposuctie eventueel de uitkomst. 

Bij Centrum Oosterwal beschikken onze ervaren plastisch chirurgen over de nieuwste apparatuur en technieken waarmee u nauwelijks tot geen littekens overhoudt en het vet voorgoed verdwenen is.

Meer informatie? Kom naar de informatieavond over cosmetische chirurgie op woensdag 25 september van 19.00 - 20-30 uur.  Meld u zich hier aan!

liposuctie

Het overtollige vet wordt onder plaatselijke verdoving of algehele verdoving in één van onze ultra-moderne operatiekamers verwijderd. In beide gevallen vindt de ingreep plaats in dagbehandeling. Het voordeel hiervan is dat u direct na de ingreep naar huis kan. 

De duur van de ingreep is afhankelijk van de hoeveelheid die weggezogen moet worden. Na de ingreep krijgt u een drukverband of een speciale broek van ons om het herstel te bevorderen.

liposuctie

Het volwassen lichaam maakt geen vetcellen meer aan. Verwijderde vetcellen zullen dus niet meer terugkomen. Uw contouren zijn na de liposuctie voorgoed meer in verhouding.

Na enkele dagen is de verandering al goed waar te nemen. Het uiteindelijke resultaat van de liposuctie wordt na 3 tot 6 maanden zichtbaar. Centrum Oosterwal en haar specialisten hechten veel waarde aan uw nazorg. Daarom wordt er nog een controle-afspraak gemaakt binnen een half jaar na uw behandeling.

liposuctie

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

Behandeling Prijs v.a. 
Kin € 1.100,-
Hals € 1.100,-
Nek  € 1.100,-
Voorkant armen € 1.200,-
Achterkant armen € 1.200,-
Borsten € 1.500,-
Maag (buik boven navel) € 1.100,-
Rug € 1.100,-
Buik (buik onder navel) € 1.300,-
Boven stuitje € 1.100,-
Flanken € 1.600,-
Heupen € 1.300,-
Billen € 1.300,-
Onderkant billen € 1.300,-
Binnenkant bovenbenen € 1.300,-
Voorkant bovenbenen € 1.300,-
Achterkant bovenbenen € 1.700,-
Zijkant bovenbenen € 1.500,-
Voorkant knieën € 1.100,-
Binnenkant knieën € 1.100,-
Scheenbenen € 1.100,-
Kuiten € 1.100,-
Enkels € 1.200,-

Bij meerdere locaties wordt een korting toegepast.

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen