A | A | A

littekencorrectie

littekencorrectie

Littekens zijn opvallende en permanente markeringen die op allerlei manieren kunnen zijn ontstaan. Ze worden vaak als storend ervaren of geven een gevoel van onzekerheid. Gelukkig kunnen littekens middels een ingreep aanzienlijk minder zichtbaar worden gemaakt.


De ervaren plastisch chirurgen van Centrum Oosterwal kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

 

littekencorrectie

Of een tatoeage wel of niet verwijderd kan worden hangt van de grootte van de tatoeage af. 


De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving en duur is afhankelijk van de grootte. Afhankelijk van de vorm en de grootte zal de plastisch chirurg de tatoeage wegsnijden en de ontstane wond zo mooi mogelijk hechten. U kunt na de ingreep dezelfde dag nog naar huis. 

 

littekencorrectie

Met een littekencorrectie tracht men de aanwezigheid van het litteken minder nadrukkelijk te laten zijn. Het litteken zal echter nooit compleet verdwijnen. Maar het zal vrijwel altijd een verbetering ten opzichte van het origineel zijn.


Het is van belang dat u ervan op de hoogte bent dat littekens over het algemeen een jaar tot anderhalf jaar nodig hebben totdat het uiterlijk definitief is.

littekencorrectie

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

Behandeling Prijs
Littekencorrectie Vanaf   € 450,-

Tijdens het gratis consult kunt u een nadere indicatie krijgen van de uiteindelijke prijs. 

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen