A | A | A

ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie is een dankbare ingreep. Met een relatief eenvoudige ingreep is een aanzienlijke verjonging van het gezicht te bewerkstelligen.


Bij Centrum Oosterwal kunt u terecht voor een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of een combinatie van beide. Alle ooglidcorrecties worden uitgevoerd door plastisch chirurgen met jarenlange ervaring en zijn getraind in de laatste operatietechnieken. Samen met het strenge kwaliteitsbeleid en de aandacht voor de patiënt bent u in Centrum Oosterwal verzekerd van topzorg!

 

Bekijk hieronder de prijzen van onze verschillende cosmetische behandelingen:

Als u na het intakegesprek besluit een operatieve ingreep te ondergaan, sturen wij u een offerte toe. Zodra wij deze offerte ondertekend retour hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de operatieve ingreep in te plannen. Het is helaas niet mogelijk direct na het intakegesprek een operatiedatum af te spreken.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.