A | A | A

ooglidcorrecties

Een ooglidcorrectie is een dankbare ingreep. Met een relatief eenvoudige ingreep is een aanzienlijke verjonging van het gezicht te bewerkstelligen.

Bij Qyoutis kunt u terecht voor een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of een combinatie van beide. Alle ooglidcorrecties worden uitgevoerd door plastisch chirurgen met jarenlange ervaring en zijn getraind in de laatste operatietechnieken. Samen met het strenge kwaliteitsbeleid en de aandacht voor de patiënt bent u bij Qyoutis gevestigd op locatie Centrum Oosterwal verzekerd van topzorg!

Klik hier voor meer informatie over plastische chirurgie bij Qyoutis of  hier om direct een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen. 

 

Als u na het intakegesprek besluit een operatieve ingreep te ondergaan, sturen wij u een offerte toe. Zodra wij deze offerte ondertekend retour hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de operatieve ingreep in te plannen. Het is helaas niet mogelijk direct na het intakegesprek een operatiedatum af te spreken.