A | A | A

oorcorrectie

oorcorrectie

Afstaande oren, ook wel "flaporen" genoemd, kunnen erg bepalend zijn voor het uiterlijk. Veel mensen besluiten dan ook afstaande oren te corrigeren. Ook is het mogelijk om iets aan de algehele vorm van het oor of alleen de oorlel te doen.


Over het algemeen is het een ingreep die met name bij jongeren wordt uitgevoerd, maar ook op latere leeftijd is het nog mogelijk om een correctie te ondergaan.

oorcorrectie

Een correctie van de stand van de oren, de vorm van het oor of de oorlel neemt ongeveer één tot anderhalf uur in beslag. Het oor zal in de gewenste positie worden gebracht en eventueel overtollige huid verwijderd.


In Centrum Oosterwal wordt deze ingreep onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, zodat u dezelfde dag weer naar huis kan.

oorcorrectie

Na de ingreep zullen uw oren in de gewenste stand of vorm zijn gebracht. Het litteken zal in de plooi achter het oor vallen waardoor het niet of nauwelijks zichtbaar is.


Na afloop krijgt u een hoofdverband om de oren in de juiste stand te houden. Dit moet de week na de operatie blijven zitten. Hierna zult u de gewenste verandering zien.

oorcorrectie

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

Behandeling Prijs
Correctie één oor €    900,-
Correctie beide oren € 1.450,-
Correctie aan één oorlel €    500,-
Correctie beide orenlellen €    900,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen