A | A | A

schaamlipverkleining

schaamlipcorrectie

Pijn bij veelvoorkomende bezigheden, zoals fietsen of paardrijden, maar ook tijdens het vrijen zijn veelgehoorde klachten van patiënten die een schaamlipcorrectie overwegen. Deze eenvoudige ingreep kunnen deze klachten voorgoed verhelpen.


Steeds meer vrouwen ondergaan een schaamlipcorrectie wegens fysieke klachten, maar ook wanneer ze zich onzeker voelen over het afwijkende uiterlijk. De specialisten van Centrum Oosterwal hebben veel ervaring in schaamlipcorrectie waardoor de vorm en grootte van de schaamlippen niet meer belemmerend hoeven te zijn.

schaamlipcorrectie

De schaamlipcorrectie wordt uitgevoerd onder lokale verdoving in het hypermoderne OK-complex van Centrum Oosterwal. De totale ingreep duurt slechts een klein uurtje. Zo kunt u dezelfde dag nog naar huis.


Tijdens de ingreep wordt het overtollige weefsel verwijderd en het geheel afgesloten met oplosbare draden. Dankzij de plaatselijke verdoving voelt u niks van de schaamlipcorrectie, maar bent u wel bij kennis. Dit heeft als voordeel dat u direct na de ingreep naar huis kunt. 

schaamlipcorrectie

Na de ingreep bent u voorgoed af van alle eerdere klachten. Het gebied herstelt doorgaans erg goed en snel. Na ongeveer een week is de zwelling al compleet verdwenen. Doordat de schaamlippen na de ingreep binnen de andere schaamlippen vallen zal het litteken onzichtbaar zijn.


De zwelling neemt gemiddeld na de derde dag sterk af en gaan de meeste vrouwen weer aan het werk. Centrum Oosterwal en haar specialisten vinden uw nazorg zeer belangrijk. Daarom wordt altijd een week na de ingreep een afspraak met u gemaakt ter controle van het herstel.

schaamlipcorrectie

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

Behandeling Prijs
Schaamlipcorrectie €   1.100,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.