A | A | A

Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen

Een tatoeage kan een versiering zijn op uw lichaam. Maar soms heeft u spijt van een tatoeage en wilt u deze verwijderen. Gelukkig kunnen tatoeages middels een chirurgische ingreep aanzienlijk minder zichtbaar worden gemaakt of helemaal verdwijnen.


De ervaren plastisch chirurgen van Centrum Oosterwal kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

 

Tatoeage verwijderen

Uw tatoeage zal worden weggesneden onder lokale verdoving.

De duur van de ingreep hangt af van de plek en van de grootte van de tatoeage. Na het verwijderen van de tatoeage zal de plek vakkundig worden gehecht. Na de ingreep kunt u gelijk naar huis. 

Tatoeage verwijderen

Op de plek waar de tatoege is weggesneden zal een litteken ontstaan.

De plastisch chirurg zal altijd zijn uiterste best doen dit litteken zo klein mogelijk te maken of zodanig te hechten dat deze zo min mogelijk zichtbaar is. Afhankelijk van de plek van de tatoeage zal het litteken meer of minder zichtbaar zijn. 

Tatoeage verwijderen

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

Behandeling Prijs
Tatoeage verwijderen Vanaf   € 450,-

Tijdens het gratis consult kunt u een nadere indicatie krijgen van de uiteindelijke prijs. 

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen