A | A | A

voorhoofdslift

voorhoofdslift

Meer informatie? Onze plastisch chirurgen organiseren regelmatig informatieavonden. Wilt u hier bij zijn? Meld u zich dan nu aan voor de wachtlijst dan informeren wij u als de volgende avond op het programma staat. 

Rimpels in het voorhoofd, hangende wenkbrauwen en kraaienpootjes zijn bekende verschijnselen die vaak met het ouder worden gepaard gaan. Met een voorhoofdslift worden al deze gebieden in één keer meegenomen.


De plastisch chirurgen van Centrum Oosterwal hebben jaren ervaring met voorhoofdslift behandelingen. Het verschilt per patiënt welke voorhoofdsliftmethode het gewenste effect teweeg kan brengen. In een vrijblijvend en gratis consult kunt u met de arts uw mogelijkheden bespreken.

voorhoofdslift

De bekwame plastisch chirurgen hebben veel ervaring met de voorhoofdslift. Tijdens de ingreep wordt de huid strakgetrokken waarmee de wenkbrauwen eveneens hoger worden gepositioneerd. In het merendeel van de gevallen is het goed mogelijk om het litteken in het haar te laten verdwijnen.


Afhankelijk van de methode die toegepast wordt duurt de ingreep 1 tot 2 uur. De ingreep wordt onder lokale verdoving uitgevoerd in het moderne OK-complex van Centrum Oosterwal. 

voorhoofdslift

Al snel na de voorhoofdslift zal de verstrakking van het voorhoofd en de herpositionering van de wenkbrauwen zichtbaar zijn. U bent verlost van die eeuwige frons op uw voorhoofd, maar uw natuurlijke uitstraling blijft behouden.


Na de ingreep krijgt u een drukverband aangelegd rondom het voorhoofd. Desondanks zult u wel direct merken dat het gebied strak is getrokken. Uw rimpels zijn nagenoeg verdwenen, maar zullen nooit compleet weg zijn. Zo wordt u geen karikatuur van uzelf. Tijdens een gratis consult kan onze specialist u meer informatie verstrekken over de voorhoofdslift en hoe u het herstel kunt bevorderen.  

voorhoofdslift

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

Behandeling Prijs
Endoscopische voorhoofdslift  € 2.350,-
Voorhoofdslift € 1.850,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen