A | A | A

wenkbrauwlift

wenkbrauwlift

Meer informatie? Onze plastisch chirurgen organiseren regelmatig informatieavonden. Wilt u hier bij zijn? Meld u zich dan nu aan voor de wachtlijst dan informeren wij u als de volgende avond op het programma staat. 

 

Wanneer uw wenkbrauwen gaan hangen kan dit een vermoeide of sombere blik opleveren. Een wenkbrauwlift geeft u dan weer een frisse uitstraling.

Met het ouder worden verliezen de huid en de onderliggende spieren hun elasticiteit waardoor de wenkbrauwen kunnen gaan hangen. De druk die dit op de bovenste oogleden oplevert kan tevens hoofdpijn of andere klachten veroorzaken. In een gratis consult kunnen de ervaren specialisten van Centrum Oosterwal met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om deze te corrigeren.

wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift wordt onder lokale verdoving uitgevoerd in het hypermoderne OK-complex van Centrum Oosterwal. De ingreep zelf neemt maximaal één uur in beslag. Zo kunt u dezelfde dag nog naar huis.


Tijdens de ingreep wordt het overtollige weefsel verwijderd zodat de wenkbrauwen beter in het gezicht zijn gepositioneerd.

wenkbrauwlift

Direct na de wenkbrauwlift zult u merken dat uw wenkbrauwen beter in uw gezicht zijn gepositioneerd. De permanente kringen onder uw ogen behoren tot het verleden en u heeft niet langer een “vermoeide” of “sombere” blik.


Onze ervaren plastisch chirurgen doen er alles aan om de littekens minimaal te houden zodat er uiteindelijk een heel dun lijntje overblijft. Onze artsen verstaan de kunst om het litteken zo op de rand van de wenkbrauw of in een natuurlijke huidplooi te positioneren dat deze nauwelijks zichtbaar is. 
Een week na de wenkbrauwlift worden de hechtingen verwijderd. Na ongeveer zes weken is een eerste indruk van het uiteindelijke resultaat over het algemeen al goed te zien. Na drie maanden is het definitieve resultaat goed zichtbaar.

wenkbrauwlift

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de arts waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

Behandeling Prijs
Wenkbrauwlift €   1.350,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen