A | A | A

botox

Botox

Naarmate men ouder wordt, krijgt men steeds meer rimpels. Met Botox® kunnen onze ervaren artsen dergelijke rimpels verminderen of zelfs laten verdwijnen.


Een groot deel van de rimpels ontstaat door veel herhalingen van dezelfde spierbewegingen. Zo veroorzaakt lachen kraaienpootjes en fronsen uiteraard de bedenkelijke fronsrimpel of andere rimpels op het voorhoofd. Botox® is een effectief bewezen middel tegen dergelijke rimpels en wordt al jaren wereldwijd toegepast. Botox® brengt de spieren in balans die deze rimpels veroorzaken waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast kunnen onze artsen met Botox® ook afhangende mondhoeken, putjes in de kin of een gummysmile (zichtbaar tandvlees bij het lachen) behandelen.

botox

De Botox® wordt ingespoten met een heel dun naaldje. Het middel vermindert het samentrekken van de spieren die de rimpels veroorzaken. De ingreep duurt ongeveer 15 minuten, maar laat u er weer stukken frisser uit zien!


Een Botox®-behandeling is nagenoeg pijnloos. Er wordt wel eens gezegd dat Botox®  je een strakgetrokken gezicht geeft. Dit gebeurt alleen wanneer op een standaardwijze wordt ingespoten. Maar de artsen van Centrum Oosterwal analyseren uw gezicht en de spieren die voor de rimpels verantwoordelijk zijn. Vervolgens injecteren ze het vereiste volume om de rimpels naar tevredenheid te verminderen, maar het karakter van het gezicht te behouden. Ieder gezicht is anders en met de jarenlange ervaring van onze cosmetische artsen bent u in goede handen!

Naast cosmetische behandelingen kan Botox® ook helpen tegen functionele klachten, zoals tandenknarsen of migraine.

botox

Dankzij de Botox zullen de rimpels minder aanwezig zijn en heeft u weer een frisse uitstraling.


Binnen 14 dagen is de Botox goed ingewerkt en heeft u goed zicht op het uiteindelijke resultaat. De behandeling kan binnen 3 tot 6 maanden zonder problemen herhaald worden. Op deze wijze kan men het resultaat langer behouden.

Botox

Tijdens het adviesgesprek zal de arts een behandelplan voorstellen aan de hand van een gezichtsanalyse. In het behandelplan zullen de kosten eveneens worden opgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent.


Een behandeling met tijdelijke injectables is altijd maatwerk. De prijs is afhankelijk van het gewenste resultaat.

De volgende gebieden kunnen behandeld worden:

  • Afhangende modhoeken
  • Kin (sinaasappelhuid)
  • Gummysmile
  • Frons + wenkbrauwlift
  • Kraaienpootjes
  • Nefertiti halslift
Bovenstaande behandelingen komen veel voor. Onze artsen kunnen ook andere klachten met tijdelijke injectables behandelen. Staat uw probleem er niet tussen? Vraag dan een gratis én vrijblijvend gesprek aan bij één van onze artsen om meer te weten te komen over de behandelmogelijkheden!
Behandeling Prijs
Botox 1 zone v.a. € 250,-
Botox 2 zones v.a. € 350,-
Botox 3 zones v.a. € 475,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen