A | A | A

haarfillers

omschrijving

Een volle haardos wordt geassocieerd met jeugdigheid, gezondheid en aantrekkelijkheid. Hierdoor heeft haaruitval en kaalheid onder zowel mannen als vrouwen een grote invloed op het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Haaruitval, alopecia en dunner wordend haar komen voor bij zowel mannen als vrouwen binnen alle leeftijdscategorieën. Dit kan verschillende reden hebben. Het kan genetisch bepaald zijn of te maken hebben met hormonen, leeftijd of zwangerschap. Stress en voeding kunnen daarnaast ook een negatieve invloed hebben op de kwetsbare haarzakjes.

Haaruitval komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Meer dan 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met haaruitval of kaalheid. Naarmate men ouder wordt, begint het haar vaak zijn dichtheid te verliezen en het ooit gezonde haarzakje vermindert steeds meer activiteit.

DR.CYJ Hair Filler
DR.CYJ Hair Filler is de eerste haarfiller ter wereld die hier iets aan kan doen. Het bestaat uit een innovatief complex van 7 bio-identieke peptiden en hyaluronzuur en wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd. 

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. 

Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit korte keten van aminozuren en werken door zich te binden aan receptorcellen en metabolische reacties op gang brengen. De 7 bio-peptiden in de DR.CYJ Hair Filler vertragen het haaruitvalproces en starten de haargroei opnieuw. Door de haarfillers op het niveau van de haarzakjes te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van het haarprobleem. 

 

 

Uw behandelaar zal vóór de behandeling uw hoofdhuid en haar analyseren en samen met u een behandelplan opstellen. Doorgaans zal de behandeling bestaan uit vier sessies met tussenpozen van twee weken.

Tijdens de behandeling zal uw behandelaar met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Door deze haarfiller op het niveau van uw haarfollikels (haarzakjes) te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van uw haarprobleem. Het stimuleert daarmee de haargroeicyclus en remt het verdere haaruitvalproces. 

Tijdens en na de behandeling wordt geadviseerd dagelijks Pelo Baum Hair Revitalizing Solutions te gebruiken om het resultaat te behouden en uw haargroei verder te bevorderen. Met deze lotion masseert u dagelijks uw hoofdhuid. Het voorkomt verdere haarverlies en verbetert de haargroei. De lotion kalmeert en voedt uw haar en hoofdhuid vanuit de wortel met drie peptiden, twee vitamines en vijf natuurlijke plantenextracten. 

Direct na de behandeling kunt u last hebben van wat roodheid en licht huidirritatie. Deze klachten zijn vaak binnen 72 uur verdwenen. 

In sommige gevallen kan het nodig zijn om nog drie tot zes keer na de standaard behandeling maandelijks één sessie te herhalen op dezelfde zone. Dit hangt af van de resultaten van de behandeling en is per persoon verschillend. 

Het resultaat is zichtbaar voor een periode van een jaar. Daarna kan volstaan met jaarlijks één of twee sessies op de behandelde zone. 

Resultaat

De eerste behandelsessie met DR.CYJ Hair Filler stopt direct uw proces van haaruitval. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en de hydratatie in de hoofdhuid en revitaliseren uw haarzakjes, waardoor de haargroei wordt versneld. 

Tijdens klinisch onderzoek naar de werking van DR.CYJ Hair Filler werd bij patiënten een toename van de haardichtheid waargenomen van gemiddeld 22% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% na een sessie elke twee weken voor een periode van acht weken (vier sessies). 

Kosten

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling met DR. CYJ Hair Fillers kunt u altijd een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen en zal er gekeken worden of u voor de behandeling in aanmerking komt. 

 

DR.CYJ Hair Filler Therapie Prijs
Intake gratis én vrijblijvend
Standaard behandeling, 4 sessies (1ml), elke 2 weken,
incl. 1 Pelo Baum Hair Revitalizing Solution (60 ml), 1 shampoo (150 ml) en 1 conditioner (110 ml)
€ 1195,-
Eventuele vervolgbehandeling 1 sessie (1ml) ná kuur € 275,-
Flacon Pelo Baum Hair Revitalizing Solution (60 ml) € 55,-
Flacon Pelo Baum Hair Revitalizing Shampoo (150 ml) € 32,50
Flacon Pelo Baum Hair Revitalizing Conditioner (110 ml) € 32,50

Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen reeds voor u beantwoord. Indien uw vraag er niet tussen staat kunt u, via het formulier onderaan deze pagina, uw vraag stellen aan de specialist. 

Veelgestelde vragen over DR.CYJ Hair Fillers

 • Zijn er risico's en complicaties aan de DR.CYJ Hair Filler behandeling?

  Een behandeling met DR.CYJ Hair Filler is een veilige ingreep. De complicaties zijn beperkt tot wat roodheid en lichte huidirritatie direct na injecteren. Deze zijn vaak binnen 72 uur verdwenen.

 • Is de DR.CYJ Hair Filler behandeling pijnlijk?

  De behandeling wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren.   

 • Is de DR.CYJ Hair filler behandeling geschikt voor mij?

  De behandeling is geschikt voor:
  - Mannen en vrouwen die lijden aan elk type van niet-verlitttekende alopecia
  - Mannen en vrouwen van elke leeftijd met algeheel dunner en zwakker wordend haar
  - Mannen en vrouwen met overmatig haarverlies
  - Mannen en vrouwen die de overlevingskans van hun haartransplantatie willen vergroten
  - Alopecia-patiënten die extra effect willen creëren in combinatie met andere haarbehandelingen

 • Voor wie is DR.CYJ. Hair Filler niet geschikt?

  - Mannen en vrouwen met een overgevoeligheid voor hyaluronzuur
  - Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
  - Mannen en vrouwen die antistollingsmiddelen of bloedverdunners gebruiken
  - Mannen en vrouwen die problemen hebben met hun immuunsysteem of immuuntherapie ondergaan
  - Mannen en vrouwern met een ontstoken voorhoofd

 • Wat zijn de voordelen van DR.CYJ Hair Filler?

  - Stopt haaruitval
  - Leidt tot teruggroei van het haar
  - Vergroot het totale haarvolume doordat de haardichtheid en haardikte toenemen
  - Revitaliseert de haarzakjes en haarcellen
  - Stimuleert de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid

 • Uit hoeveel behandelingen bestaat DR.CYJ Hair Filler therapie?

  Elk persoon en haarprobleem is anders en reageert dus ook anders op een behandeling. Uw behandelaar zal u hierin het beste kunnen adviseren. Uit onderzoek door Caregen blijkt dat de beste resultaten worden behaald bij de volgende behandelfrequentie:
  - Standaard DR.CYJ Hair Filler behandeling: 1 sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies)
  - Intensieve DR.CYJ Hair Filler behandeling: 1 sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies, daarna 1 maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3 - 6 maanden

 • Door wie is de DR.CYJ Hair Filler geproduceerd?

  DR.CYJ Hair Filler en Pelo Baum worden geproduceerd door Caregen, een geavanceerd wetenschappelijk georienteerd biofarmaceutisch bedrijf uit Zuid-Korea. Caregen is opgericht in 2001 door Dr. Chung Yong-Ji (DR.CYJ). Carogen loopt internationaal voorop als het gaat om onderzoek naar en ontwikkeling van groeifactoren en biopeptiden. De eertse haarfiller ter wereld werd na langdurig onderzoek in 2016 met succes gelanceerd in Azië.

 • Wat zijn de belangrijkste functies van de DR.CYJ Hair Filler Peptidecomplex?


  Haargroeistimulatie
  : Hair filler complex stimuleert de expressie van genen die de haargroei stimuleren ositef door het versterken van de werking van Beta-Catenin en door de activatie van haarstamcellen die weer zorgen voor de groei van haar in de anagene haargroeifase.

  Remmen van Alopecia: Hair Filler complex beschermt tegen alopecia door de remming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies. 

  Anti-oxidant: Hair filler complex remt alopecia door de controle van ROS, veroorzaakt door UV, stress en andere externe factoren. 

  Stimulatie van Angiogenese: Hair Filler complex helpt gezonde haarzakjes te produceren door het bieden van voeding aan de haarwortel door de stimulans van agiogenese.

 • Wat zijn peptiden?

  Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit een korte keten van aminozurenen werken door zich te binden aan receptorcellen en metabolische reacties op gang te brengen. De zeven biopeptiden hebben een sterk bewezen kracht om het haaruitval proces te vertragen en de haargroei opnieuw te starten. Door de haarfiller op het niveau van uw haarzakjes te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van uw haarprobleem. 

 • Hoe werken de zeven verschillende peptiden?

  Decapeptide-10 (CG- Keramin2): Biedt voeding aan hoofdhuid en haarwortel voor een gezondere en dikkere haarschacht door de stimulans van angiogenese.

  Octapeptide-11 (CG-Seperin): Remt celdood in haarcellen veroorzaakt door oxidatieve stress (teveel aan vrije radicalen).

  Octapeptide-2 (Prohairin-β4): Bevordert de haargroei door de stamcellen in haarfollikels te activeren.

  Decapeptide-18 (CG-WINT): Leidt tot de vorming van haarplacodes en genereert nieuwe haarzakjes door β-Catenine en het shh-signaal.

  Decapeptide-28 (CG-Rehairin): Genereert nieuwe haarzakjes, activeert de anagene fase, vertraagt ​​de categene-fase om haaruitval te remmen.

  Oligopeptide-54 (CG-Nokkin): Remt haarverlies door downregulatie van DKK-1, BMP4 en TGFβ-1 signaal.

  Oligopeptide-71 (CG-Edrin): Bevordert de haargroei door het WNT-signaal te activeren

 • Welke verzorgingsproducten kunnen het beste na de behandeling met DR.CYJ Hair Filler gebruikt worden?

  Aanvullend voor de verzorging van haar en hoofdhuid adviseren we Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken. Dit is een kalmerend serum dat dagelijks ingemasseerd dient te worden op de hoofdhuid. Tijdens de DR.CYJ Hair Filler behandeling dient u dit serum ook te gebruiken en een flacon is in de standaardbehandeling inbegrepen.

 • Welke resultaten kunnen na de DR.CYJ Hair Filler behandeling verwacht worden?

  Na de eerste behandelsessie met DR. CYJ Hair Filler stopt al direct het haaruitvalproces. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, waardoor de haargroei wordt versneld. 
  Uit klinisch onderzoek is gebleken dat na 8 weken de haardichtheid (1/cm2) gemiddeld met 22,3% en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de situatie vóór de behandeling. 

 • Hoe lang is het effect van de DR.CYJ Hair Filler behandeling zichtbaar?

  Het effect van de DR.CYJ Hair Filler behandeling is ongeveer een jaar zichtbaar. Na deze periode, of indien gewenst tussentijds, kan de DR.CYJ Hair Filler therapie (deels) worden herhaald. Het advies is tevens Pelo Baum Hair Revitalizing Solution na de behandeling te blijven gebruiken om het effect op lange termijn te verbeteren. 

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen