A | A | A

rimpelbehandelingen

rimpelbehandelingen

Rimpels ontstaan door verslapping van de huid, maar ook door veel herhaling van dezelfde bewegingen. Het merendeel van de rimpels kan men nagenoeg pijnloos verminderen dan wel laten verdwijnen met tijdelijke injectables.


Om tot het best mogelijke resultaat te komen is een goede analyse van uw gezicht van groot belang. Ieder gezicht is weer anders en vereist een eigen benadering. De arts zal aan de hand van de analyse een persoonlijk behandelplan voorstellen waarbij een combinatie van verschillende producten kunnen worden gebruikt.

rimpelbehandelingen

Een rimpelbehandeling duurt ongeveer 15 minuten en is nagenoeg pijnloos. U bent direct na de behandeling toonbaar!


De producten die de artsen van Centrum Oosterwal gebruiken voor rimpelbehandelingen zijn Botox en fillers op basis van hyaluronzuren. Botox wordt al meer dan 30 jaar in de medische wetenschap gebruikt. De fillers zijn allemaal op basis van hyaluronzuren. Deze stof is verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht in de huid en geeft daarmee volume. De aanmaak van het lichaamseigen hyaluronzuur neemt af naarmate men ouder wordt.

rimpelbehandelingen

Het voordeel van tijdelijke injectables is dat u direct na de behandeling resultaat ziet, maar ook direct door kan gaan met de dagelijkse activiteiten!


Tijdelijke injectables worden binnen 6 tot 12 maanden door het lichaam afgebroken. Dit is per persoon verschillend. Om een langdurige resultaat te behalen zijn vaak meerdere sessies vereist. Uw arts zal dit met u bespreken tijdens uw consult.

rimpelbehandelingen

Tijdens het adviesgesprek zal de arts een behandelplan voorstellen aan de hand van een gezichtsanalyse. In het behandelplan zullen de kosten eveneens worden opgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent.


Een rimpelbehandeling met tijdelijke injectables is altijd maatwerk. De prijs is afhankelijk van het gewenste resultaat.

Behandeling Prijs
Afhangende mondhoeken v.a. € 150,-
Neus-lippenplooi v.a. € 250,-
Lachlijntjes v.a. € 350,-
Marionetlijnen v.a. € 350,-
Rimpels in de bovenlip v.a. € 350,-

Bovenstaande rimpelbehandelingen komen veel voor. Onze artsen kunnen ook andere klachten met tijdelijke injectables behandelen. Staat uw probleem er niet tussen? Vraag dan een gratis én vrijblijvend gesprek aan bij één van onze artsen om meer te weten te komen over de behandelmogelijkheden!

Producten Prijs
Restylane 0,5 ml € 350,-
Restylane 1,0 ml € 500,-
Restylane SubQ 1 ml € 500,-
Restylane SubQ 2 ml € 850,-
Restylane SubQ 3 ml € 1200,-
Restylane SubQ 4 ml € 1600,-

 

Producten Prijs
Juvéderm 2 € 350,-
Juvéderm 3 € 450,-
Juvéderm 4 € 550,-
Juvéderm Voluma 1 ml € 500,-
Juvéderm Voluma 2 ml € 850,-
Juvéderm Voluma 3 ml € 1200,-
Juvéderm Voluma 4 ml  € 1600,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen