A | A | A

volumebehandelingen

volumebehandelingen

Vroeg of laat krijgt men rimpels. Maar deze kunnen u een uitstraling geven die niet altijd bij uw gemoedstoestand past. Een behandeling met hoogwaardige injectables, zoals de hyaluronzuurfillers van Juvéderm, kan u dan de uitstraling geven die bij uw gevoel past.


Hyaluronzuur wordt, naarmate we ouder worden, minder aangemaakt. Hierdoor houdt de huid minder vocht vast en verliest het gezicht volume in het algemeen. Daarbij slinken alle gezichtsstructuren, zoals het bot en vetweefsel, waardoor de ruimzittende huid ons een verouderde aanblik geeft. Tijdelijke injectables zijn bij uitstek geschikt voor het opvullen van bijvoorbeeld de wangen, slapen en jukbeenderen. Maar ook voor een verbetering van de kaaklijn, wallen onder de ogen of vollere lippen. Indien het gehele gezicht tekenen van veroudering begint te vertonen is een liquide facelift een goede behandelmogelijkheid.

volumebehandelingen

De artsen van Centrum Oosterwal werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit zoals Juvéderm. Deze tijdelijke injectables bevatten hyaluronzuur dat van nature ook in de huid voorkomt en de aanmaak van collageen stimuleert waardoor de huid meer volume krijgt.


Door de huidplooien op te vullen met injectables verdwijnen rimpels zoals lach- of marionetlijnen. Daarnaast kan een slappe kaaklijn of volumeverlies bij de wangen, jukbeenderen of slapen hersteld worden. De behandeling verloopt nagenoeg pijnloos, omdat er een kleine hoeveelheid verdoving in het product zit verwerkt. Eventueel kan het gebied vooraf behandeld worden met een verdovende crème of injectie. De behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

volumebehandelingen

Een groot voordeel van fillers is dat u direct na de behandeling resultaat ziet en toonbaar bent! De rimpels zijn verminderd of zelfs verdwenen en u heeft weer meer volume op de gewenste plaatsen waardoor u een frisse uitstraling heeft.


Afhankelijk van de persoon en het gebruikte product blijft het resultaat 6 tot 18 maanden zichtbaar. Soms kan de behandeling een lichte roodheid of zwelling veroorzaken, maar dit trekt over het algemeen zeer snel weg en is te camoufleren met make-up. De patiënten die een reële verwachting hebben zijn ook het meest tevreden met het resultaat. 

volumebehandelingen

Tijdens het adviesgesprek zal de arts een behandelplan voorstellen aan de hand van een gezichtsanalyse. In het behandelplan zullen de kosten eveneens worden opgenomen, zodat u weet waar u aan toe bent.


Een behandeling met tijdelijke injectables is altijd maatwerk. De prijs is afhankelijk van het gewenste resultaat. 

Wat kan er behandeld worden:

  • Volumeverlies van de wangen, jukbenen en/of slapen
  • Hamsterwangen
  • Verbetering van de kaaklijn
  • Wallen onder de ogen
  • Dunne lippen

Bovenstaande behandelingen komen veel voor. Onze artsen kunnen ook andere klachten met tijdelijke injectables behandelen. Staat uw probleem er niet tussen? Vraag dan een gratis én vrijblijvend gesprek aan bij één van onze artsen om meer te weten te komen over de behandelmogelijkheden!

Producten Prijs
Juvéderm 2, UltraSmile per 0,55 ml v.a. € 450,-
Juvéderm 3, Volbella per 1,0 ml v.a. € 500,-

Juvéderm 4, Vollift per 1,0 ml

v.a. € 500,-
Juvéderm Voluma 1 ml v.a. € 500,-
Juvéderm Voluma 2 ml v.a. € 850,-
Juvéderm Voluma 3 ml v.a. € 1200,-
Juvéderm Voluma 4 ml v.a.  € 1600,-

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen