A | A | A

SkinCeuticals

SkinCeuticals is geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund. Het voorkomt huidveroudering, helpt een gezonde huid te beschermen en de bestaande tekenen van huidveroudering te corrigeren.

SkinCeuticals huidverzorging gaat uit van drie fundamentele elementen stappen bij de huidverzorging: 

  • preventie
  • bescherming
  • correctie

Deze drie stappen vormen de complete verzorging die uw huid nodig heeft. 

Historie 
SkinCeuticals werd in 1977 opgericht door dr. Sheldon Pinnell, een Amerikaanse dermatoloog en wetenschapper. Hij ontdekte het eerste gestabiliseerde topische Vitamine C-serum en maakte daarmee de weg vrij voor antioxidant-technologie.  
De huid is van nature gebouwd om zichzelf te herstellen. Als de huid door extrene factoren zoals zon, luchtvervuiling, roken en stress wordt aangevallen, kan deze beschadigen. De vitamine C antioxidanten voorkomen (prevent) schade in de huid. Zij neutraliseren de vrije radicalen en versterken de interne bescherming van de schadelijke invloeden van buitenaf, zodat de huid zelf gestimuleerd wordt om tekenen van huidveroudering te verminderen. 

Prevent 
SkinCeuticals richt zich van binnenuit op huidschade. Schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-stralen, infraroodstraling, luchtvervuiling en leefstijlfactoren veroorzaken schadelijke vrije radicalen die de huid vroegtijdig verouderen. SkinCeuticals-antioxidanten bieden bescherming tegen de externe factoren. Het is klinisch bewezen dat ze de fijne lijntjes verbeteren en een natuurlijk egale teint bevorderen door het neutraliseren van de vrije radicalen. 

Protect 
Breedspectrumzonwering voor alle huidtypen en zorgen voor een optimale bescherming. De SkinCeuticals PROTECT-producten omvatten breedspectrum UVA / UVB-zonneschermen, inclusief Z-COTE® transparant zinkoxide. Deze zonnefilters werken samen met SkinCeuticals antioxidant vitamine C-serums om uitgebreide bescherming tegen invloeden van buitenaf te bieden. 

Correct 
SkinCeutical producten pakken een breed scala van huidproblemen aan, waaronder rimpels en verkleuringen. Bij regelmatig gebruik helpen deze producten de huid te herstellen en zorgen voor een gezondere en meer jeugdige uitstraling.  

De SkinCeuticals producten zijn via onze huidtherapeuten te verkrijgen

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen