A | A | A

Informatieavond cosmetische chirurgie

Woensdag 29 januari 2020 organiseren we een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over cosmetische chirurgische behandelingen, zoals onder andere een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie en lipofilling.

Als u een cosmetische ingreep overweegt, is het verstandig u goed te laten voorlichten. Plastisch chirurg dr. Frederik van Oosterom vertelt deze avond aan de hand van een levendige presentatie over de mogelijkheden van cosmetische chirurgie. 

Wat kunt u verwachten van een ooglidcorrectie? Wat doet een wenkbrauwlift precies? Hoe lang is het herstel na een facelift? Wat is mogelijk met lipofilling? De plastisch chirurg geeft antwoord op deze en andere vragen over cosmetische chirurgie.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze gratis toegankelijke informatieavond begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. U bent van harte welkom. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Als u meer wilt weten over cosmetisch chirurgische ingrepen, kunt u zich hier aanmelden of u kunt bellen naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen