A | A | A

huidtherapie en laserbehandelingen

HELAAS IS DEZE INFORMATIEBIJEENKOMST GEANNULEERD.

De informatieavond van woensdag 16 oktober 2019 in Alkmaar is bestemd voor iedereen die geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden van huidtherapie en laserbehandelingen.

Onze huidtherapeuten bespreken aan de hand van beeldmateriaal de verschillende behandelmogelijkheden van huidtherapie voor huidproblemen. Aan bod komen o.a. de huidverbeterende en huidverjongende behandelingen (zoals peelings, Skinbooster en de MTS-roller), acnebehandeling, haarfillers en littekenbehandeling.

Ook vertellen zij over een medische tatoeage (bv. van de tepelhof na een borstconstructie als gevolg van borstkanker) en oedeemtherapie. 

De lasertherapeute vertelt over de verschillende mogelijkheden van huidlaserbehandelingen. Aan bod komen o.a behandelingen bij (over)beharing, vaatafwijkingen (zoals couperose, verwijde vaatjes in het gezicht en wijnvlekken) en pigmentvlekken. Ook huidverjongende behandelingen komen voorbij, waaronder Forever Young BBL.

Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen