A | A | A

huidtherapie en laserbehandelingen

DEZE AVOND = VOLGEBOEKT. Indien u dit wenst kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Wij houden u dan op de hoogte van de komende informatieavonden over dit onderwerp.

De informatieavond van woensdag 17 oktober is bestemd voor iedereen die geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden van huidtherapie en laserbehandelingen.

Onze huidtherapeuten bespreken aan de hand van beeldmateriaal de verschillende behandelmogelijkheden van huidtherapie voor huidproblemen. Aan bod komen o.a. de huidverbeterende behandelingen (zoals peelings en de MTS-roller), acnebehandeling en littekenbehandeling.

Ook vertellen zij over een medische tatoeage (bv. van de tepelhof na een borstconstructie als gevolg van borstkanker) en oedeemtherapie. Soms werken lymfevaten niet meer goed, bv. na verwijdering van lymfeklieren bij kanker, en ontstaat vochtophoping in een arm of been. Met oedeemtherapie kan deze vochtophoping behandeld worden.

De lasertherapeute vertelt over de verschillende mogelijkheden van huidlaserbehandelingen. Aan bod komen o.a behandelingen bij (over)beharing, vaatafwijkingen (zoals couperose, verwijde vaatjes in het gezicht en wijnvlekken) en pigmentvlekken. Ook de nieuwste Forever Young BBL tegen huidveroudering komt voorbij.

Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen