A | A | A

Informatieavond spataderen

DEZE AVOND IS HELAAS VOLGEBOEKT. INDIEN GEWENST KUNNEN WIJ U OP DE WACHTLIJST PLAATSEN, DAN HOUDEN WIJ U OP DE HOOGTE OVER ONZE KOMENDE INFORMATIEBIJEENKOMSTEN.

Woensdag 30 oktober 2019 organiseren wij een informatiebijeenkomst bij Centrum Oosterwal in Heemstede voor iedereen die meer wil weten over spataderen en de behandeling daarvan.

Deze informatieavond wordt verzorgd door onze fleboloog (spataderspecialist) Michael Mooij en vaatchirurg Michiel Schreve. Aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal wordt uitgelegd wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn.

Door middel van een demonstratie wordt uitgelegd hoe het duplexonderzoek werkt. Dit is een echo onderzoek dat wordt gedaan om de aderen in de benen te beoordelen en te bekijken welke behandeling het meest geschikt is.

Vervolgens komen de diverse behandelmogelijkheden aan bod en legt vaatchirurg Michiel Schreve uit welke operatieve behandelwijzen er zijn.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is parkeergelegenheid aanwezig voor de deur of u kunt uw auto gratis om de hoek parkeren in de Parkeergarage Blekersvaartweg aan de Blekersvaart bij de Albert Heijn. 

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

Adres: Centrum Oosterwal Heemstede, Binnenweg 209, 2101 JJ Heemstede.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen