A | A | A

Infoavond CoolSculpting & forever young BBL

DEZE AVOND = VOLGEBOEKT. Indien u dit wenst kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Wij houden u dan op de hoogte van de komende informatieavonden.
Woensdag 14 november organiseren we een informatieavond over twee cosmetische behandelingen waarvoor u bij Centrum Oosterwal terecht kunt, CoolSculpting en Forever Young BBL. CoolSculpting is een behandeling waarbij vetcellen door koeling worden afgebroken. Forever Young BBL is een unieke huidverjongende behandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

CoolSculpting is een behandeling die ongewenste vetcellen verwijderd zonder operatie, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. U kunt last hebben van hardnekkige vetophoping, dat maar niet wil verdwijnen, ondanks diëten en regelmatig sporten. Met de CoolSculpting behandeling worden vetcellen door koeling afgebroken zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Het lichaam verwijdert de afgebroken vetvcellen in de weken na de behandeling op natuurlijke wijze. Het is een veilige en effectieve methode die als enige in Nederland bewezen effectief en veilg is en daarom is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.

De Forever Young BBL behandeling is een vrij nieuwe en unieke huidverjongende behandeling in Nederland die werkt met flitslicht. Forever Young BBL komt diep in de huid en stimuleert de aanmaak van o.a. collageen en elastine met als resultaat een strakkere en jongere huid. Daarnaast verminderen pigmentvlekken, roodheid en zichtbare vaatjes. Door de behandeling regelmatig te laten doen, vertraagt het genetisch verouderingsproces van de huid. Uw huid gaat er niet ouder uit zien, maar steeds jonger!

Wilt u meer weten over deze behandelingen dan bent u van harte welkom. Onze dermatoloog Menno Gaastra en huidtherapeuten Nike Ramaker en Sabine Pirovano vertellen u alles over deze unieke behandelmethoden. Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen