A | A | A

Informatiebijeenkomst diverse huidaandoeningen

Dinsdag 28 januari om 16.30 uur organiseert dermatoloog Jeroen Edelbroek in Heerhugowaard een informatieavond over diverse huidaandoeningen, waaronder acne, psoriasis, rosacea en eczeem. Wilt u hier meer over weten, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond.

Op deze bijeenkomst wordt voorlichting gegeven, er is mogelijkheid om vragen te stellen, maar er is geen mogelijkheid om uw huid te laten controleren.

Dermatoloog Jeroen Edelbroek vertelt aan de hand van een levendige presentatie over verschillende huidaandoeningen. Aan bod komen o.a. acne, psoriasis, rosacea, vitiligo en eczeem.

Deze huidaandoeningen komen veel voor, zijn lastig en vaak een chronisch probleem. In de presentatie wordt ingegaan op hoe de huidaandoeningen ontstaan en welke klachten ze kunnen veroorzaken. Ook wordt uitgelegd hoe de verschillende aandoeningen behandeld worden en wat er gedaan kan worden om de klachten te verminderen.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent vanaf 16.15 van harte welkom. De presentatie start om 16.30 uur en zal tot ongeveer 17.45 uur duren. Er is gratis parkeergelegenheid naast de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-581 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Centrum Oosterwal Heerhugowaard, Stationsplein 49, 1703 WD HEERHUGOWAARD.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen