A | A | A

Informatiebijeenkomst Huidkanker

Deze bijeenkomst is geannuleerd en zal worden verplaatst naar een later tijdstip. Zodra deze datum bekend is vermelden wij dit op onze website.

Dinsdag 7 april 2020 om 16.30 uur organiseren de dermatologen van Centrum Oosterwal in Heerhugowaard een informatieavond over zonneschade en huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Het aantal mensen met met huidkanker neemt nog steeds elk jaar toe. Wilt u hier meer over weten, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond.

Op deze bijeenkomst wordt voorlichting gegeven, er is mogelijkheid om vragen te stellen, maar er is geen mogelijkheid om uw huid te laten controleren.

Dermatoloog Jeroen Edelbroek vertelt aan de hand van een levendige presentatie over de invloed van de zon op de huid en huidkanker. Hij lichten het verhaal toe met veel beeldmateriaal. Aan bod komen o.a. de verschillende vormen van huidkanker, zelfonderzoek en de diverse behandelmogelijkheden. Ook wordt ingegaan op de operatieve verwijdering van huidkanker en het voorkomen ervan.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent vanaf 16.15 van harte welkom. De presentatie start om 16.30 uur en zal tot ongeveer 17.45 uur duren. Er is gratis parkeergelegenheid naast de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-581 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt. 

Centrum Oosterwal Heerhugowaard, Stationsplein 49, 1703 WD HEERHUGOWAARD.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen