A | A | A

Kom langs tijdens de Week van de Huidtherapie!

Van 7 tot en met 12 oktober is het de Week van de Huidtherapie. De huidtherapeuten van Centrum Oosterwal houden tijdens deze week gratis en vrijblijvende inloopspreekuren voor iedereen die graag een advies wil over zijn huid(probleem).

Bij onze huidtherapeuten kunt u terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen en zij geven advies over huidverzorging. Heeft u last van acne, littekens, huidoneffenheden of vaatjes, overbeharing of andere huidklachten? Wilt u weten welke behandelmogelijkheden er zijn voor uw huidproblemen? Of wilt u graag eens een huidverzorgingsadvies? Kom langs tijdens een van de kosteloze en vrijblijvende inloopspreekuren bij onze huidtherapeuten tijdens de Week van de Huidtherapie.

Samenwerking specialisten 
De huidtherapeuten van Centrum Oosterwal maken deel uit van het medisch en cosmetisch team van Centrum Oosterwal en houden spreekuur op dezelfde locaties als de dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. Behandelplannen kunnen hierdoor, indien nodig, gemakkelijk gezamenlijk worden opgesteld voor een zo goed mogelijk resultaat.

Kosteloos en vrijblijvend huidadvies!
Kom langs op een van de inloopspreekuren tijdens de Week van de Huidtherapie. Onze ervaren en enthousiaste huidtherapeuten adviseren u graag over de juiste behandelmogelijkheden voor uw huidprobleem. Heeft u geen huidproblemen, maar wilt u een advies over huidverzorging die bij uw huid past, dan bent u ook van harte welkom.

- Maandag 7 oktober van 13.00 tot 16.00 uur, Centrum Oosterwal locatie Alkmaar

- Zaterdag 12 oktober van 12.00 tot 14.00 uur, Centrum Oosterwal locatie Heerhugowaard


Huidtherapeuten behandelen o.a.: 
- acne 
- (over)beharing 
- couperose/rosacea/wijnvlekken (vaatafwijkingen) 
- pigmentvlekken en -afwijkingen 
- lip- en lymfoedeem (vet- en vochtophoping) 
- huidoneffenheden (waaronder steelwratjes) 
- littekens 
- huidveroudering 
- vetophopingen
- haaruitval 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen