A | A | A

Spataderkeurmerk 2016

De Hart&Vaatgroep heeft wederom het Spataderkeurmerk aan Centrum Oosterwal toegekend. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra die voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Centrum Oosterwal heeft sinds de start van het keurmerk enkele jaren geleden steeds voldaan aan alle criteria. Dat betekent dat u bij ons verzekerd bent van goede spataderzorg.

De criteria waaraan voldaan moeten worden zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

De Hart&Vaatgroep vindt het belangrijk dat mensen met spataderen weten welke ziekenhuizen en Zelfstandige behandelcentra zich specialiseren in de behandeling van spataderen en goede spataderzorg leveren. Zo helpen zij u een goede keuze te maken tussen de verschillende aanbieders van spataderzorg.

In Nederland wordt op 216 locaties spataderzorg geboden, 135 van deze locaties hebben dit jaar het Spataderkeurmerk van De Hart&Vaatgroep behaald. Vanaf vandaag kunnen patiënten en verwijzers op www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorg zien welke ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) het Spataderkeurmerk 2016 hebben gehaald.

 
 
 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen