A | A | A

Een jongere huid met de unieke Forever Young BBL

Forever Young BBL is een unieke behandelmethode die de huid van buiten én binnen verjongt. Dermatoloog Menno Gaastra legt in vijf vragen in het Noordhollands Dagblad uit hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Wat is Forever Young BBL?

Forever Young BBL is een unieke huidverjongende behandeling. Door de warmte van lichtenergie vertraagt het verouderingsproces van de huid. De huid ziet er niet alleen jonger uit, maar wordt ook genetisch geprogrammeerd om jonger te zijn. Mensen die zich  regelmatig lieten behandelen, zagen er allemaal na verloop van tijd duidelijk jonger uit.

Wat maakt de behandeling uniek?

Het verschil met andere lichtbehandelingen is dat met één apparaat meerdere verouderingsverschijnselen aan de buitenkant van de huid tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld bloedvaatjes, overbeharing en pigmentvlekken. Daarnaast vertraagt het huidverouderingsproces van binnenuit op celniveau. Met als resultaat een gladdere, strakkere en egalere huid zónder te snijden of te prikken!

Hoe werkt het van binnenuit?

We dachten altijd dat de ouder wordende huid stoffen als elastine (voor elasticiteit) en collageen (voor stevigheid) niet meer kon produceren. Forever Young BBL reikt tot diep in de cel waardoor je erfelijk materiaal die stoffen voor een soepele en stevige huid weer gaat aanmaken. De oudere huid gaat weer lijken op de jongere huid.

Zijn er bijwerkingen?

Nee. Doordat geen chemicaliën of andere stoffen gebruikt worden, is de behandeling veilig. Soms kun je kort het gevoel hebben iets te lang in de zon te hebben gezeten. Ook de donkere huid kan zonder problemen behandeld worden.

Wat kost deze behandeling?

De prijs voor de behandeling van het gezicht is € 450,-. Andere lichaamsdelen die veel in de zon zijn geweest, zoals hals, decolleté en handen kunnen ook behandeld worden. Twee à drie behandelingen per jaar geven een optimaal effect. Door middel van een huidanalyse scan wordt het proces gecontroleerd. Bij meerdere behandelingen is er een korting. De behandeling wordt niet vergoed door de verzekeraar. Een afspraak om de kosten en mogelijkheden te bespreken met een van de huidtherapeuten uit ons cosmetisch team is vrijblijvend en kosteloos.

Meer weten? Kom naar de informatieavond op woensdag 14 november in Alkmaar om 19.00 uur. Tevens wordt dan de werking van CoolSculpting uitgelegd: de veilige en effectieve manier om vetcellen te bevriezen. Kijk voor meer informatie of aanmelden op onze site: www.centrum-oosterwal.nl of bel ons. DE INFORMATIEAVOND IS HELAAS VOLGEBOEKT. U KUNT ZICH WEL NOG AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST. WIJ HOUDEN U DAN OP DE HOOGTE VAN DE KOMENDE INFORMATIEAVONDEN.

Regelmatig verschijnt er een medische column in het Noordhollands Dagblad / Haarlems Dagblad van één van onze specialisten. Bekijk de column van dermatoloog Menno Gaastra over Forever Young BBL verschenen zaterdag 10 november 2018 in het Noordhollands Dagblad hier.

 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen