A | A | A

Inloopspreekuren tijdens Week van de Huidtherapie 2019

Van 7 tot en met 12 oktober is het de landelijke Week van de Huidtherapie. Tijdens deze week kunt u op maandag 7 oktober van 13.00 - 16.00 uur in Alkmaar en op zaterdag 12 oktober van 12.00 - 14.00 uur in Heerhugowaard binnenlopen voor een gratis en vrijblijvend advies van onze huidtherapeuten.

Bij de huidtherapeuten van Centrum Oosterwal kunt u terecht voor verschillende huidproblemen. Onze ervaren huidtherapeuten bieden hoge kwaliteit zorg in combinatie met persoonlijke aandacht. Geen mens is hetzelfde. Ieder huidprobleem verdient een persoonlijk en kundig behandelplan.

Nike Ramaker, huidtherapeut bij Centrum Oosterwal: “Als huidtherapeut hebben wij een breed scala aan behandelmogelijkheden en daarom hebben wij voor veel huidproblemen een passende oplossing. Huidaandoeningen kunnen een grote impact hebben op iemands leven. Het geeft een goed gevoel als je wat voor mensen kan betekenen.”

Een huidtherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van de zieke of de beschadigde huid. De huidtherapeuten van Centrum Oosterwal maken deel uit van het medische en cosmetisch team van Centrum Oosterwal. "Dit is prettig, want behandelplannen kunnen, indien nodig, gemakkelijk gezamenlijk worden opgesteld met de dermatoloog of plastich chirurg voor een zo goed mogelijk resultaat", aldus Nike    

Voor de volgende huidaandoeningen kunt u terecht bij onze huidtherapeuten: acne, littekens, (over)beharing, lip- en lymfoedeem en cosmetische huidverbeterende behandelingen bij couperose (roodheid), pigmentvlekken, andere oneffenheden en huidveroudering. Ook kunt u terecht voor CoolSculpting, het veilig en effectief verwijderen van vetcellen door koeling.

Bent u benieuwd wat een huidtherapeut voor u kan betekenen? Wilt u weten wat u thuis zelf kunt doen aan het verbeteren van de conditie van uw huid? Kom dan langs tijdens de inloopspreekuren in de Week van de Huidtherapie.

- Maandag 7 oktober van 13.00 - 16.00 uur in Alkmaar 
- Zaterdag 12 oktober van 12.00 tot 14.00 uur in Heerhugowaard

U bent van harte welkom!

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen