A | A | A

Afspraak maken

Op dit moment schalen wij onze reguliere zorg stapsgewijs op. Uiteraard gebeurt dit op een verantwoorde wijze en volgens de actueel geldende richtlijnen van het RIVM. In ons centrum zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen, alsmede te behandelen.

Poliklinische afspraken kunnen, waar mogelijk en medisch verantwoord, telefonisch worden uitgevoerd. Hiervan wordt u op de hoogte gesteld.

Wij verzoeken u, bij uw afspraak, het gebouw alleen te betreden. Een begeleider/familielid mag alleen mee naar binnen indien noodzakelijk. In overige gevallen vragen wij de begeleider/familielid buiten of in de auto te wachten.
Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging? Bel ons en annuleer de afspraak. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet.

Wij danken u voor uw begrip.

U kunt een afspraak bij ons maken door telefonisch contact op te nemen. Wij streven ernaar de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Bij uw bezoek aan Centrum Oosterwal bent u verplicht een Actueel Medicatie Overzicht mee te brengen. Let op: zonder dit overzicht mogen wij u niet behandelen! Dit is niet van toepassing indien u een afspraak heeft bij een van onze huidtherapeuten.

Vestigingen

Locatie Telefoonnummer
Centrum Oosterwal Alkmaar  072 - 515 77 44
Centrum Oosterwal Heemstede  023 - 205 81 11
Centrum Oosterwal Heerhugowaard  072 - 515 77 44

Telefonisch bereikbaarheid (voor alle bovenstaande locaties)

Werkdagen Tijden
Maandag en dinsdag  08:00 tot 19:30 uur
Woensdag en donderdag  08:00 tot 17:30 uur
Vrijdag  08:00 tot 16:30 uur

Indien u liever door ons gebeld wilt worden, kunt u onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

 

Vragen over uw gezondheid en/of behandeling kunnen we helaas niet per e-mail beantwoorden. Wij vragen u dan ook geen vertrouwelijke (medische) gegevens via het contactformulier te delen.

 
 
 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen