A | A | A

Contactformulier

Op dit moment schalen wij onze reguliere zorg stapsgewijs op. Uiteraard gebeurt dit op een verantwoorde wijze en volgens de actueel geldende richtlijnen van het RIVM. In ons centrum zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen, alsmede te behandelen.

Poliklinische afspraken kunnen, waar mogelijk en medisch verantwoord, telefonisch worden uitgevoerd. Hiervan wordt u op de hoogte gesteld.

Wij verzoeken u, bij uw afspraak, het gebouw alleen te betreden. Een begeleider/familielid mag alleen mee naar binnen indien noodzakelijk. In overige gevallen vragen wij de begeleider/familielid buiten of in de auto te wachten.
Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging? Bel ons en annuleer de afspraak. Blijf thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet.

Wij danken u voor uw begrip.

Indien u een afspraak wilt maken klik hier.

 

U bent verplicht een Actueel Medicatie Overzicht mee te brengen bij uw bezoek aan Centrum Oosterwal. Let op: zonder dit overzicht mogen wij u niet behandelen!

 Vul onderstaand formulier in om een vraag te stellen of om u aan te melden voor één van onze informatieavonden. Meer weten over de informatieavond? Klik hier

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen