A | A | A

huidtherapie

In Centrum Oosterwal zijn ook huidtherapeuten aanwezig. De artsen kunnen u hiernaar doorverwijzen bij bepaalde huidaandoeningen. U kunt ook zonder verwijsbrief bij de huidtherapeut terecht. Onze huidtherapeuten houden spreekuren in Alkmaar en Heerhugowaard.

De huidtherapeuten Nike Ramaker, Jenna Braas, Sabine Pirovano, Nancy Schipper, Tessa Waterkott en Sanne Roffel zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. Sinds hun opleiding Huid- en Oedeemtherapie volgen ze met regelmaat cursussen en bijscholingen om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

behandelingen

Littekens, brandwonden, acne, overbeharing, wijnvlekken en oedeem. Allemaal voorbeelden die de kwaliteit van leven zeer kunnen beïnvloeden en waar onze huidtherapeut u bij kan helpen. 


Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en/of beschadigde huid. U kunt bij ons ook terecht voor cosmetische behandelingen om uw huid te verbeteren en op te frissen. Door de verschillende behandelingsmogelijkheden hebben onze huidtherapeuten voor ieder huidprobleem een passende oplossing.

vergoeding

Vergoeding van behandelingen door de huidtherapeut is vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Deze kan u precies vertellen op welke vergoeding u recht heeft.

De huidtherapeut werkt vaak op verwijzing van de huisarts of specialist. Een verwijzing is echter niet altijd noodzakelijk en u kunt dus ook zonder verwijzing bij onze huidtherapeut in Alkmaar of Heerhugowaard terecht.

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Een afspraak om te bespreken of onze huidtherapeuten iets voor u kunnen betekenen is altijd gratis en vrijblijvend. Klik hier voor het maken van een afspraak.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen