A | A | A

huidtherapie

In Centrum Oosterwal zijn ook huidtherapeuten aanwezig. De artsen kunnen u hiernaar doorverwijzen bij bepaalde huidaandoeningen. U kunt ook zonder verwijsbrief bij de huidtherapeut terecht. Onze huidtherapeuten houden spreekuren in Alkmaar en Heerhugowaard.

De huidtherapeuten, Janna Braas, Nike Ramaker, Sabine Pirovano, Nancy Schipper, en Tessa Waterkott zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. Sinds hun opleiding Huid- en Oedeemtherapie volgen ze met regelmaat cursussen en bijscholingen om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

behandelingen

Littekens, brandwonden, acne, overbeharing, wijnvlekken en oedeem. Allemaal voorbeelden die de kwaliteit van leven zeer kunnen beïnvloeden en waar onze huidtherapeut u bij kan helpen. 


Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en/of beschadigde huid. U kunt bij ons ook terecht voor cosmetische behandelingen om uw huid te verbeteren en op te frissen. Door de verschillende behandelingsmogelijkheden hebben onze huidtherapeuten voor ieder huidprobleem een passende oplossing.

vergoeding

Vergoeding van behandelingen door de huidtherapeut is vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar. Deze kan u precies vertellen op welke vergoeding u recht heeft.

De huidtherapeut werkt vaak op verwijzing van de huisarts of specialist. Een verwijzing is echter niet altijd noodzakelijk en u kunt dus ook zonder verwijzing bij onze huidtherapeut in Alkmaar of Heerhugowaard terecht.

informatieavond

De informatieavond van donderdag 5 oktober is bestemd voor iedereen die geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden van huidtherapie en laserbehandelingen.

De huidtherapeuten Nike Ramaker en Nancy Schipper bespreken aan de hand van beeldmateriaal de verschillende behandelmogelijkheden van huidtherapie voor huidproblemen. Aan bod komen o.a. de huidverbeterende behandelingen (zoals peelings en de MTS-roller), acnebehandeling en littekenbehandeling.

Ook vertellen zij over een medische tatoeage (bv. van de tepelhof na een borstconstructie als gevolg van borstkanker) en oedeemtherapie. Soms werken lymfevaten niet meer goed, bv. na verwijdering van lymfeklieren bij kanker, en ontstaat vochtophoping in een arm of been. Met oedeemtherapie kan deze vochtophoping behandeld worden.

De lasertherapeute vertelt over de verschillende mogelijkheden van huidlaserbehandelingen. Aan bod komen o.a behandelingen bij (over)beharing, vaatafwijkingen (zoals couperose, verwijde vaatjes in het gezicht en wijnvlekken) en pigmentvlekken. Ook de nieuwste Forever Young BBL tegen huidveroudering komt voorbij.

Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Een afspraak om te bespreken of onze huidtherapeuten iets voor u kunnen betekenen is altijd gratis en vrijblijvend. Klik hier voor het maken van een afspraak.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen