A | A | A

SkinBooster

Omschrijving

Ziet uw huid er droog of vaal uit? Ziet u fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in uw huid ontstaan? Heeft u daarnaast het gevoel dat crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat u wilt dat ze doen? Een skinbooster kan voor u de oplossing zijn.

Een skinbooster kan helpen bij een droge, vale, slappe en/of losse huid. Daarnaast vertraagt een skinbooster het verouderingsproces, het stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. De huid gaat er fris en stralend uitzien. 

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op uw huid terecht. Zo komen ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, en kunnen ze doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediëntenin een crème effectief is. Voor een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten toegespitst op uw huid) is dit 97%. Voor elk huidtype is er een specifieke skinbooster. 

Onze RRS-Inject skinboosters bieden verschillende cocktails aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • droge, arme vale huid
  • volumeverlies van de huid (invallende wangen en kaalijn)
  • slappe, losse huid
  • donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
Er zijn skinboosters voor uw gezicht, hals en decolleté. 

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling kunt u altijd een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen en zal er gekeken worden of de skinbooster behandeling voor u geschikt is. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld.


Behandeling

Hoe wordt een skinbooster toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van microneedling. het voordeel van microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. De waardevolle ingrediënten komen zo precies op de plek waar de huid het het hardst nodig heeft. Daarnaast zorgt microneedling ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en elastine in de huid. 

Wat is microneedling?

Tijdens een microneedling behandeling wordt er met een speciaal apparaat, een soort pistooltje, zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld. Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. De cocktail van hyaluronzuur en actieve ingrediënten kunnen zo goed in de huid opgenomen worden.

De RRS-Inject skinbooster die wij gebruiken bestaat uit natuurlijke hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren. Met elkaar repareren deze ingrediënten de huid. Ze voeden de huid, vullen deze op en stimuleren de bloedcirculatie. 

Welke combinatie van ingrediënten het beste bij u past, is afhankelijk van wat u wil bereiken en wat uw huid nodig heeft. Dit wordt na een nauwkeurige beoordeling van uw huid door de behandelaar bepaald. 

Na de behandeling

Uw huid kan na de behandeling warm aanvoelen en er rood uitzien. Dit kan enkele uren duren. Er kunnen korstjes ontstaan die na enkele dagen verdwijnen. 

De aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine die na de behandeling geactiveerd wordt, zal tot een half jaar na de behandeling doorwerken. Het resultaat van de behandeling wordt zichtbaarder in de loop van de vier behandelingen.

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling kunt u altijd een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen en zal er gekeken worden of de skinbooster behandeling voor u geschikt is. Ook wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld.


Kosten

Indien u geïnteresseerd bent in de behandeling kunt u altijd een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen over de behandeling en de verwachte resultaten.

Onderstaande kuren bestaan uit vier behandelingen inclusief huidverzorging en huidverzorgingsproducten. De onderhoudsbehandeling bestaat uit één enkele behandeling.

Behandeling Prijs
Skinbooster HA* eyes kuur van 4 behandelingen incl. huidverzorging en huidverzorgingsproducten** € 575,-
Skinbooster HA* eyes onderhoudsbehandeling (excl. huidverzorgingsproducten) € 155,-
Skinbooster HA* gelaat kuur van 4 behandelingen incl. huidverzorging en huidverzorgingsproducten** € 725,-
Skinbooster HA* gelaat onderhoudsbehandeling (excl. huidverzorgingsproducten) € 185,-
Skinbooster gelaat HA* + lifting kuur van 4 behandelingen incl. huidverzorging en huidverzorgingsproducten** € 845,-
Skinbooster gelaat HA* + lifting onderhoudsbehandeling (excl. huidverzorgingsproducten) € 195,-

* HA staat voor hyaluronic acid oftewel Hyaluronzuur

** De huidverzorgingsproducten die bij de kuur horen zijn producten van SkinCeuticals:
- HA eyes: AOX eye gel (= antioxidant)
- HA gelaat: Serum 10 (=antioxidant), Metacell renewal (=corrigerend/verzorgend product) en Ultra facial defense/Brightening UV defense (=SPF bescherming)
- HA gelaat + lifting: Ultra facial defense/Brightening UV defense (=SPF bescherming), HA intensifier, Metecall renewall (corrigerend/verzorgend product)

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen