A | A | A

coolsculpting

omschrijving

Voor overtollige vetophoping kan men bij Centrum Oosterwal terecht voor CoolSculpting. CoolSculpting is een veilige en effectieve manier om hardnekkige vetophoping te laten verwijderen. Het is de enige vriesmethode die bewezen werkzaam is en daarom door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd.

Ga hier naar onze site met uitgebreide informatie over coolsculpting >>

In de behandelkamer wordt plaatsgenomen in een gemakkelijke stoel. Om de huid te beschermen brengt de behandelaar een gelpad op de huid aan. De applicator wordt vervolgens geplaatst op het te behandelen gebied. Het gebied wordt vacuüm gezogen en gekoeld. Deze koeling duurt ongeveer een uur. De eerste minuten van de behandeling kan druk en flinke koude gevoeld worden. Dit verdwijnt snel.

Ga hier naar onze site met uitgebreide informatie over coolsculpting >>

Resultaat

Coolsculpting verwijdert vetcellen definitief. In de weken na de behandeling wordt het resultaat geleidelijk zichtbaar. De vetcellen die na bevriezing zijn afgebroken, worden door het lichaam verwijderd. Het uiteindelijke resultaat is na twee tot drie maanden zichtbaar. 

Ga hier naar onze site met nog meer resultaatvoorbeelden >> 

 

 

 

 

informatieavond

Woensdag 14 november 2018 organiseren we een informatieavond over twee cosmetische behandelingen waarvoor u bij Centrum Oosterwal terecht kunt, CoolSculpting en Forever Young BBL. CoolSculpting is een behandeling waarbij vetcellen door koeling worden afgebroken. Forever Young BBL is een unieke huidverjongende behandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt.

CoolSculpting is een behandeling die ongewenste vetcellen verwijderd zonder operatie, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. U kunt last hebben van hardnekkige vetophoping, dat maar niet wil verdwijnen, ondanks diëten en regelmatig sporten. Met de CoolSculpting behandeling worden vetcellen door koeling afgebroken zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Het lichaam verwijdert de afgebroken vetvcellen in de weken na de behandeling op natuurlijke wijze. Het is een veilige en effectieve methode die als enige in Nederland bewezen effectief en veilg is en daarom is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.

De Forever Young BBL behandeling is een nieuwe en unieke huidverjongende behandeling in Nederland die werkt met flitslicht. Forever Young BBL komt diep in de huid en stimuleert de aanmaak van o.a. collageen en elastine met als resultaat een strakkere en jongere huid. Daarnaast verminderen pigmentvlekken, roodheid en zichtbare vaatjes. Door de behandeling regelmatig te laten doen, vertraagt het genetisch verouderingsproces van de huid. Uw huid gaat er niet ouder uit zien, maar steeds jonger!

Wilt u meer weten over deze behandelingen dan bent u van harte welkom. Onze dermatoloog en huidtherapeut vertellen u alles over deze unieke behandelmethoden. Uiteraard is er mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

 

Een afspraak om te bespreken of CoolSculpting iets voor u is, is altijd gratis en vrijblijvend. 

Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 072 515 77 44.

 

Disclaimer - De resultaten van de behandeling kunnen per persoon verschillend zijn.