A | A | A

cosmetische chirurgie

Meer informatie? Onze plastisch chirurgen organiseren regelmatig informatieavonden. Wilt u hier bij zijn? Meld u zich dan nu aan voor de wachtlijst dan informeren wij u als de volgende avond op het programma staat. 

Centrum Oosterwal is de kliniek in Alkmaar en omstreken voor een cosmetische ingreep. U komt uitsluitend onder behandeling bij gerenommeerde plastisch chirurgen met jarenlange ervaring.

Alle cosmetische ingrepen vinden in dagbehandeling plaats. Zo kunt u dezelfde dag nog naar huis en herstelt u in vertrouwde omgeving van de behandeling. Naast de hoogste kwaliteit van medische zorg vinden wij het heel belangrijk dat u als patiënt goed geïnformeerd bent voordat u besluit om een behandeling te ondergaan.

Daarom biedt Centrum Oosterwal altijd eerst een gratis consult aan. Geheel vrijblijvend kan één van onze chirurgen u vertellen wat de mogelijkheden, risico's en verwachtingen zijn van uw specifieke wensen.

De ingrepen worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde plastisch chirurgen Rens Huisinga en dr. Frederik van Oosterom.

Bekijk hieronder het prijsoverzicht van onze cosmetische behandelingen:

 

Klik hier voor meer informatie over een vrijblijvend en gratis consult bij één van onze chirurgen. Of hier om direct een afspraak te maken.

Als u na het intakegesprek besluit een operatieve ingreep te ondergaan, sturen wij u een offerte toe. Zodra wij deze offerte ondertekend retour hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de operatieve ingreep in te plannen. Het is helaas niet mogelijk direct na het intakegesprek een operatiedatum af te spreken.