A | A | A

Forever Young BBL

Omschrijving

Forever Young BBL is een onderhoudsbehandeling van uw huid die het huidverouderingsproces vertraagt. Het is een revolutionaire huidverjongende behandeling, op basis van lichtenergie. De warmte die hierdoor in uw huid wordt gebracht, reactiveert de aanmaak van collageen, elastine vezels en hyaluronzuur, met als gevolg een strakkere en jongere huid. Het vertraagt het genetisch verouderingsproces niet alleen, het wordt zelfs teruggedraaid!

Forever Young BBL reikt tot diep in de cel en activeert de genen die kenmerkend zijn voor een jonge huid, terwijl de genen die verbonden zijn aan huidveroudering juist worden gedeactiveerd. Uw huid maakt dus meer van de eiwitten en andere bouwstenen aan die u had toen u jonger was. Nieuwe huidcellen worden in feite geprogrammeerd om jonger te zijn, waardoor u een mooiere en jonger uitziende huid krijgt.

In een onderzoek door het prestigieuze Stanford University werd aangetoond dat door de Forever Young BBL behandeling de expressie van maar liefst 1.293 genen verandert, de oudere huid gaat weer op een jonge huid lijken. De studie werd gepubliceerd in de Journal of Investigative Dermatology, het meest toonaangevende vaktijdschrift in de dermatologie. De deelnemers uit dit onderzoek ondergingen negen jaar lang twee tot drie behandelingen per jaar en zagen er na het onderzoek 10 jaar jonger uit dan ze daadwerkelijk waren.

De Forever Young BBL behandeling is geschikt voor iedereen die een jongere en gezondere huid nastreeft. Naast vertraging van het verouderingsproces, verwijdert of vermindert het de zichtbare tekenen van veroudering, zoals:

 • Fijne rimpeltjes en lijntjes
 • Onregelmatige of vlekkerige huid
 • Pigmentvlekken
 • Roodheid (rosacea) en gesprongen bloedvaatjes (couperose) 

Naast het gezicht en de hals, kunnen decolleté en de handen behandeld worden.

Behandeling

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling worden uw ogen beschermd. Doorgaans is plaatselijke verdoving niet nodig, hoewel uw behandelaar ervoor kan kiezen om u plaatselijk te verdoven met Emla crème bij behandeling van gevoelige lichaamsdelen.

U kunt een warm, prikkend gevoel ervaren als het licht wordt geflitst op uw huid. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de soort behandeling.

De Forever Young BBL gezicht en hals behandeling bestaat uit twee onderdelen: eerst wordt het gelaat behandeld met hoogfrequent flitslicht. Vooral de genen die collageen, elastine en hyaluronzuur produceren worden hierdoor geactiveerd. Aansluitend volgt een behandeling van de hals en de kaaklijn met de De Forever Young BBL Skintyte. Deze behandeling resulteert in feite in een verstrakking van de huid en geeft een liftend effect. De huid wordt diep verwarmd terwijl gelijktijdig de opperhuid wordt beschermd door koeling. Dit garandeert maximale veiligheid en comfort.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat rood zien. Dit verdwijnt binnen een paar uur. Sommige plekken, bijvoorbeeld pigmentvlekken, kunnen donkerder worden en gaan vervellen. Dit is tijdelijk en de dondere schilfertjes verdwijnen na enkele dagen tot weken. U kunt in de meeste gevallen na de behandeling meteen weer aan het werk, make-up aanbrengen en vrijwel alle activiteiten hervatten.

Onderhoudsbehandeling

Het aantal vereiste behandelingen varieert van persoon tot persoon. Uw behandelaar stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op, op basis van de verbetering die u wenst. Twee á drie behandelingen per jaar geven een optimaal effect. Langetermijn onderzoek heeft bewezen dat regelmatige behandeling het verouderingsproces vertraagt: deelnemers bleken er na het onderzoek zelfs jonger uit te zien dan toen ze tien jaar eerder startten met de behandelingen.

Resultaat

Jongere uitstraling

Na de behandeling voelt uw behandelde huid zachter aan, poriën vallen minder op en pigmentvlekken trekken weg. Door de Forever Young BBL behandeling regelmatig te ondergaan, eigenlijk als een soort onderhoudsbeurt, wordt de genexpressie van de oudere huid weer terug gebracht naar het zelfde niveau als in de jonge huid en dat is bijzonder! Het effect laat zich zien in de vorm van minder rimpels, minder pigmentvlekken, minder gesprongen vaatjes een egalere huid en een jonger uiterlijk.

De resultaten zijn afhankelijk van uw lichamelijke conditie, het aantal behandelingen en het behandelde lichaamsdeel. Uw behandelaar zal u volledige informeren over de zorg na de behandeling en de resultaten.

 

Prijslijst

Indien u geïnteresseerd bent in de Forever Young BBL behandeling kunt u altijd een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen over de behandeling en de verwachte resultaten.

Bij het afnemen van meerdere behandelingen in één jaar wordt een korting toegepast. Wij adviseren 2 tot 4 behandelingen per jaar voor het beste resultaat.

 

Behandeling Prijs
Gezicht   € 450,00
Hals (SkinTyte) € 250,00
Gezicht en hals (SkinTyte) € 550,00
Decolleté € 300,00
Handen  € 200,00
Gezicht, hals en decolleté (SkinTyte) € 800,00

 

VIP arrangementen Korting
2 behandelingen per jaar   10%
3 behandelingen per jaar 15%
4 behandelingen per jaar 25%

Veel gestelde vragen FYBBL

Veelgestelde vragen over de Forever Young BBL behandeling

Kan de genetische schakelaar omgezet worden? Kan een jongere huid gecreëerd worden?

Zolang mensen zich druk hebben gemaakt over veroudering, zijn er beloftes geweest over een jonger uitziende huid. Helaas kunnen plaatselijk aangebrachte producten niet de bouwstenen van de huid doordringen, waar een groot gedeelte van het verouderingsproces plaatsvindt. Onder dit proces valt ook genexpressie. Dat is de manier waarop een cel zijn genetische code krijgt, wat ook een belangrijke rol speelt in de veroudering van de huid. Wanneer na verloop van tijd meer genen geactiveerd worden die te maken hebben met veroudering, veranderen de structuur en de uitstraling van de huid. Dat proces terugdraaien was onmogelijk ... Tot nu.

De Forever Young BBL behandeling van Sciton, is een revolutionaire behandeling die lichtenergie diep de huid in stuurt om de natuurlijke lichaamsweerstand tegen veroudering te versterken. De huid ziet er niet alleen jonger uit, hij is genetisch geprogrammeerd om jonger te zijn! 

 • Wat is genexpressie?

  Genexpressie is het proces waarbij de in een gen gecodeerde informatie wordt gebruikt om de samenstelling van een eiwitmolecule te sturen. Genexpressie is een onderdeel van de productie van nieuwe cellen in uw lichaam. Uw DNA is een unieke blauwdruk die alleen u hebt. Bepaalde genen kunnen zichzelf tot uitdrukking brengen (aan- of uitgaan) afhankelijk van factoren zoals veroudering en externe omstandigheden. De genen in onze huidcellen zijn geprogrammeerd om zichzelf anders uit te drukken dan toen we jonger waren, naarmate we ouder worden.

 • Hoe werkt Forever Young BBL?

  Forever Young BBL reikt tot diep in de cel en activeert bepaalde genen die kenmerkend zijn voor een jong lichaam, terwijl juist andere genen die verbonden zijn aan veroudering worden 'uitgezet'. U maakt dus meer van de eiwitten en andere bouwstenen aan die u had toen u jonger was. Nieuwe huidcellen worden in feite geprogrammeerd om jonger te zijn, waardoor u een mooie jonge huid krijgt.

 • Is er bewijs dat Forever Young BBL de huid werkelijk jonger maakt?

  Ja! Baanbrekend onderzoek, uitgevoerd op de Stanford Universiteit, toont aan dat BBL genexpressie beïnvloedt en de huid verandert op moleculair niveau. Het onderzoek toont aan dat wel honderden genen die verbonden zijn aan jongere huid werden geactiveerd, terwijl andere geassocieerd met veroudering uitgezet werden. En er is meer. Een langetermijnonderzoek toonde aan dat patiënten die gedurende 10 jaar regelmatig BBL-behandelingen ondergingen, als 11 jaar jonger dan hun werkelijke leeftijd werden ingeschat aan het einde van het onderzoek. Met andere woorden: ze zagen er jonger uit dan toen ze aan het onderzoek begonnen!

 • Hoeveel behandelingen moet ik ondergaan?

  Het aantal behandelingen verschilt per patiënt. Uw arts stelt een persoonlijk behandelingsplan op op basis van de huidverbetering die u wenst. Voor een nog beter resultaat kan deze behandeling eventueel worden gecombineerd met een andere cosmetische behandeling. Regelmatige behandelingen - ten minste één keer per jaar - stoppen bewezen het verouderingsproces, waardoor patiënten er jonger uitzien dan toen ze 10 jaar eerder startten met hun behandeling.

 • Wat kan ik laten behandelen?

  Ieder deel van uw lichaam kan behandeld worden. Doorgaans wordt gekozen voor de lichaamsdelen die het meest worden blootgesteld aan de schadelijke effecten van zonlicht. De populairste behandelingen zijn op het gezicht, de hals, de rug van de handen, de borst en de schouders. 

 • Wat gebeurt er tijdens de procedure?

  Uw ogen worden beschermd met veiligheidsafschermingen of een bril. Doorgaans is een plaatselijke verdoving niet nodig, hoewel uw arts ervoor kan kiezen om u plaatselijk te verdoven bij behandeling van gevoelige lichaamsdelen. U kunt kort een warm of snel knappend gevoel ervaren terwijl het licht wordt geabsorbeerd door het behandelde gebied. Uw procedure kan een paar minuten tot een half uur duren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het soort uit te voeren procedure.

 • Hoelang moet ik herstellen?

  Dit is een niet-invasieve en milde procedure met bijna geen revalidatieperiode. In de meeste gevallen kunt u meteen weer aan het werk, make-up aanbrengen en bijna al uw activiteiten hervatten. 

 • Wat kan ik verwachten na de behandeling?

  Aanvankelijk kunt u wat roodheid zien die binnen een paar uur verdwijnt. Bij sommige gepigmenteerde letsels ziet u een verdonkering van het behandelde gebied, gevolgd door vervaging en vervelling. Uw behandelde huid voelt zachter aan, poriën vallen minder op en zonnevlekken of ongelijke pigmentatie trekt weg. De resultaten zijn afhankelijk van uw lichamelijke conditie, het aantal behandelingen en het behandelde lichaamsdeel. Uw arts zal u volledige informatie verschaffen over de zorg na de behandeling en de resultaten.

 • Welk nazorgplan heb ik nodig?

  Het is belangrijk dat u het behandelplan van uw arts volgt. U krijgt mogelijk enkele huidverzorgingsproducten en instructies over hoe u ze kunt gebruiken. U zult gevoelig zijn voor ultraviolet licht en moet directe blootstelling aan de zon vermijden totdat u volledig bent hersteld. Bedek uw gehele huid of gebruik een goede zonnebrandcrème of -olie als u naar buiten gaat. 

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

 

Een afspraak om te bespreken of de Forever Young BBL behandeling iets voor u is, is altijd gratis en vrijblijvend. 

Klik hier voor het maken van een afspraak of bel 072 515 77 44.

 

Disclaimer - De resultaten van de behandelingen kunnen per persoon verschillen.