A | A | A

miraDry

Als u last heeft van overmatig transpirerende oksels kunt u bij Centrum Oosterwal terecht voor de nieuwe unieke methode met miraDry. Een blijvende oplossing voor overmatig zweten.


De miraDry behandeling is snel en effectief. Er worden geen agressieve chemicaliën of gifstoffen gebruikt. Ook hoeft er niet gesneden te worden. Hierdoor is er geen hersteltijd.  Het miraDry systeem geeft precies gedoseerde energie af aan het gebied waar de okselzweetklieren zich bevinden. Hierdoor worden de zweetklieren voorgoed uitgeschakeld. Omdat de zweetklieren niet terugkomen of opnieuw aangroeien na de behandeling, zijn de resultaten blijvend. Het resultaat is snel merkbaar, u kunt direct na de behandeling zweetvermindering verwachten. 

 

Voorafgaand aan de behandeling wordt het okselgebied plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt het okselgebied behandeld. Uw afspraak duurt ongeveer een uur. In veruit de meeste gevallen volstaat één behandeling. In enkele gevallen is een tweede behandeling nodig.


U kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten weer op pakken. Binnen enkele dagen kunt u ook weer sporten.

Het kan voorkomen dat u wat plaatselijk ongemak heeft of dat zwelling ontstaat. Dit is normaal en verdwijnt binnen een paar dagen tot weken. Sommige patiënten hebben kortdurend een veranderd gevoel in de huid van de oksels of bovenarmen. Dit verdwijnt geleidelijk.

Bekijk hier twee filmpjes over de miraDry behandeling bij Centrum Oosterwal.

Het zweten is direct na de behandeling al minder. In veruit de meeste gevallen volstaat één behandeling. In enkele gevallen is een tweede behandeling nodig.


Uit recent onderzoek blijkt de gemiddelde afname van het zweten tussen de 80% en 90% ligt. De resultaten kunnen per persoon verschillend zijn.

 

Indien u geïnteresseerd bent in een behandeling kunt u altijd een gratis én vrijblijvend intakeconsult aanvragen. Tijdens deze afspraak kunt u meer informatie verkrijgen en zal er gekeken worden of u voor de behandeling in aanmerking komt. 

 

Behandeling Prijs
Intake gratis én vrijblijvend
Eerste behandeling € 1500,-
Eventuele vervolgbehandeling € 1000,-

Wij hebben de meest gestelde vragen reeds voor u beantwoord. Indien uw vraag er niet tussen staat kunt u, via het formulier onderaan deze pagina, uw vraag stellen. 


Veelgestelde vragen over de miraDry

 • Heb ik de zweetklieren in mijn oksel niet nodig?

  Je lichaam heeft meer dan 4 miljoen zweetklieren, waarvan er zich slechts ongeveer 2% in de oksels bevinden. Het uitschakelen van deze 2% heeft geen effect op het vermogen van het lichaam om zichzelf te koelen.

 • Hoe wijkt de miraDry procedure af van andere behandelmogelijkheden?

  Andere behandelmogelijkheden zijn erop gericht om de zweetklieren tijdelijk uit te schakelen, of er wordt geopereerd met de daarbij behorende risico's. Alleen de miraDry procedure biedt een blijvende oplossing met een niet-invasieve behandeling.

 • Is de miraDry procedure geschikt voor mij?

  Als overmatig okselzweet, kleding met vlekken of het regelmatig aanbrengen van anti-transpirant je dagelijks leven belemmeren, kun je een goede kandidaat zijn voor de miraDry procedure. Maak een afspraak om te ontdekken of de miraDry procedure geschikt is voor je.

 • Kan miraDry ook worden gebruikt voor andere delen van het lichaam, waar ik veel zweet?

  De miraDry behandeling is alleen geschikt voor de oksels en kan helaas nog niet worden gebruikt voor het behandelen van andere lichaamgebieden. 

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

Disclaimer - De resultaten van de behandeling kunnen per persoon verschillend zijn.