A | A | A

Cosmetische zorg

Meer informatie over plastische chirurgie, botox en fillers? Kom naar de informatieavond donderdag 12 april van 17.30 - 19.00 uur! Klik hier. 


Cosmetische zorg wordt door veel instellingen in Nederland aangeboden. De kans is groot dat u al veel informatie heeft opgezocht over de mogelijke behandeling die u wilt ondergaan. Maar ook naar een betrouwbare kliniek waar u deze wellicht zou willen laten uitvoeren. Centrum Oosterwal behoort tot de top van zelfstandige behandelcentra en ontving als één van de eerste in Nederland het ZKN-keurmerk. 

In het hypermoderne pand zijn meerdere operatiekamers die voldoen aan de allerhoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de medische ingreep en het welzijn van de patiënt zijn het uitgangspunt van onze ervaren plastische chirurgen, dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Wilt u iets aan uw uiterlijk veranderen, maar heeft u nog veel vragen? Vraag dan een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan met één van onze specialisten. Zij kunnen u uitgebreid over de mogelijkheden en risico’s vertellen en geven u altijd een eerlijk advies.

Prijzen: bekijk hier het overzicht van onze cosmetische behandelingen.

 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen