A | A | A

Informatieavond huidkanker

DEZE AVOND = VOLGEBOEKT. Indien u dit wenst kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Wij houden u dan op de hoogte van de komende informatieavonden over dit onderwerp.

Dinsdag 27 november organiseert dermatoloog dr. Rob Beljaards op onze locatie in Heemstede een informatieavond over huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Het aantal mensen met met huidkanker neemt nog steeds elk jaar toe. Wilt u hier meer over weten, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond.

Dermatoloog dr. Rob Beljaards vertelt deze avond aan de hand van een levendige presentatie over de invloed van de zon op de huid en huidkanker. Hij licht zijn verhaal toe met veel beeldmateriaal. Aan bod komen o.a. de verschillende vormen van huidkanker, zelfonderzoek en de diverse behandelmogelijkheden. Er zal uitgebreid ingegaan worden op de operatieve verwijdering van huidkanker.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent vanaf 18.45 van harte welkom. De presentatie start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Er is ruime gratis parkeergelegenheid in de Parkeergarage Blekersvaartweg aan de Blekersvaart bij de Albert Heijn om de hoek.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 023-205 81 11. Het aantal plaatsen is beperkt. DEZE AVOND = VOLGEBOEKT

Centrum Oosterwal Heemstede, Binnenweg 209, 2101 JJ Heemstede.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen