A | A | A

Informatieavond huidkanker

Dinsdag 3 juli organiseren onze dermatologen een informatieavond over huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Het aantal mensen met met huidkanker neemt nog steeds elk jaar toe. Wilt u hier meer over weten, dan bent u van harte welkom op onze informatieavond. DE AVOND IS HELAAS VOLGEBOEKT.

Dermatoloog Frans Rosweide vertelt deze avond aan de hand van een levendige presentatie over de invloed van de zon op de huid en huidkanker. Zij lichten hun verhaal toe met veel beeldmateriaal. Aan bod komen o.a. de verschillende vormen van huidkanker, zelfonderzoek en de diverse behandelmogelijkheden. Er zal uitgebreid ingegaan worden op de operatieve verwijdering van huidkanker.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent vanaf 18.45 van harte welkom. De presentatie start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt. U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER AANMELDEN, DE AVOND IS VOLGEBOEKT.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen