A | A | A

Informatieavond spataderen

Maandag 10 december 2018 organiseren wij een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over spataderen en de behandeling daarvan. DEZE AVOND = HELAAS VOLGEBOEKT. Wij kunnen u op de wachtlijst zetten, dan informeren wij u als er een volgende avond over spataderen plaats vindt.

Deze avond wordt verzorgd door onze fleboloog (spataderspecialist) Michael Mooij en vaatchirurg Michiel Schreve. Aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal wordt uitgelegd wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn.

Door middel van een demonstratie wordt uitgelegd hoe het duplexonderzoek werkt. Dit is een echo onderzoek dat wordt gedaan om de aderen in de benen te beoordelen en te bekijken welke behandeling het meest geschikt is.

Vervolgens komen de diverse behandelmogelijkheden aan bod en legt de vaatchirurg uit welke operatieve behandelwijzen er zijn.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 18.45 uur. De presentatie begint om 19.00 en zal ongeveer tot 20.30 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig voor de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen