A | A | A

Informatieavond spataderen

DE INFORMATIEAVOND IS HELAAS VOLGEBOEKT. U KUNT ZICH WEL NOG AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST DAN LATEN WIJ HET U WETEN ALS ER EEN VOLGENDE INFORMATIEBIJEENKOMST OVER SPATADEREN GEORGANISEERD WORDT.
Donderdag 28 maart 2019 organiseren wij een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over spataderen en de behandeling daarvan.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door onze fleboloog (spataderspecialist) Casper van Waveren. Aan de hand van een presentatie met veel beeldmateriaal wordt uitgelegd wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan en wat de gevolgen kunnen zijn.

Door middel van een demonstratie wordt uitgelegd hoe het duplexonderzoek werkt. Dit is een echo onderzoek dat wordt gedaan om de aderen in de benen te beoordelen en te bekijken welke behandeling het meest geschikt is.

Vervolgens komen de diverse behandelmogelijkheden aan bod en legt de fleboloog uit welke operatieve behandelwijzen er zijn.

Uiteraard is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

U bent van harte welkom vanaf 16.15 uur. De presentatie begint om 16.30 en zal ongeveer tot 17.45 uur duren. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig naast de deur.

Klik hier om u aan te melden of bel naar: 072-515 77 44. Het aantal plaatsen is beperkt.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen