A | A | A

Kom langs tijdens de Week van de Huidtherapie!

Van 6 tot en met 13 oktober is het de Week van de Huidtherapie. De huidtherapeuten van Centrum Oosterwal houden tijdens deze week gratis en vrijblijvende inloopspreekuren voor iedereen die graag een advies wil over zijn huid(probleem).

Huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van de zieke of beschadigde huid en geven advies over huidverzorging. Heeft u last van acne, littekens, huidoneffenheden of vaatjes, overbeharing of andere huidklachten? Wilt u weten welke behandelmogelijkheden er zijn voor uw huidproblemen? Of wilt u graag eens een huidverzorgingsadvies? Kom langs tijdens een van de kosteloze en vrijblijvende inloopspreekuren bij onze huidtherapeuten tijdens de Week van de Huidtherapie.

Samenwerking specialisten
De huidtherapeuten van Centrum Oosterwal maken deel uit van het medisch en cosmetisch team van Centrum Oosterwal en houden spreekuur op dezelfde locaties als de dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. Behandelplannen kunnen hierdoor, indien nodig, gemakkelijk gezamenlijk worden opgesteld voor een zo goed mogelijk resultaat.

Kosteloos en vrijblijvend huidadvies
Kom langs op een van de inloopspreekuren tijdens de Week van de Huidtherapie. Onze ervaren en enthousiaste huidtherapeuten adviseren u graag over de juiste behandelmogelijkheden voor uw huidprobleem. Heeft u geen huidproblemen, maar wilt u een advies over huidverzorging die bij uw huid past, dan bent u ook van harte welkom.

Maandag 8 oktober van 13.00 tot 16.00 uur, Centrum Oosterwal locatie Alkmaar

Zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 12.00 uur, Centrum Oosterwal locatie Heerhugowaard

Huidtherapeuten behandelen o.a.:
- acne
- (over)beharing
- couperose/rosacea/wijnvlekken (vaatafwijkingen)
- pigmentvlekken en -afwijkingen
- lip- en lymfoedeem (vet- en vochtophoping)
- huidoneffenheden (waaronder steelwratjes)
- littekens
- huidveroudering
- vetophopingen

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen