A | A | A

Inloopspreekuur bij de huidtherapeut tijdens de Week van de Huidtherapie

Veel mensen krijgen vroeg of laat met huidproblemen te maken. Gelukkig kan een huidtherapeut er vaak iets aan doen. Kom langs tijdens de Week van de Huidtherapie op één van onze inloopspreekuren voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Onze huidtherapeuten advizeren u graag over de juiste behandelmogelijkheden voor uw huidprobleem.

Zaterdag 7 oktober 10:00-13:00 Heerhugowaard

Donderdag 12 oktober 13:00-16:00 Alkmaar

Samen maken wij werk van uw huid

Van 7 tot en met 14 oktober 2017 is het de Week van de Huidtherapie. U kunt voor een gratis en persoonlijk advies binnenlopen voor adviezen over uw huid. Acne, pigmentvlekken, roodheid, couperose kunnen lastig en ontsierend zijn. Maar ook littekens, overbeharing, lymf- en lipoedeem kunnen uw leven flink beheersen. Gelukkig heeft de huidtherapeut voor veel huidproblemen een passende oplossing.

De huidtherapeuten werken nauw samen met de dermatologen. Dit gaat gemakkelijk omdat de huidtherapeuten werkzaam zijn op dezelfde locaties als de dermatologen. Het komt geregeld voor dat de cliënt zowel bij de dermatoloog als bij de huidtherapeut onder behandeling is. Bij een huidaandoening als acne wordt het behandelplan vaak gezamenlijk opgesteld voor een zo efficiënt mogelijke behandeling.

Bent u benieuwd wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Kom dan langs op één van de inloopspreekuren van de huidtherapeuten van Centrum Oosterwal in Alkmaar of Heerhugowaard voor een gratis en vrijblijvend consult.

Inloopspreekuren:

Zaterdag 7 oktober 10.00 uur tot 13.00 uur Centrum Oosterwal Heerhugowaard, Stationsplein 49 Heerhugowaard

Donderdag 12 oktober 13.00 uur tot 16.00 uur Centrum Oosterwal Alkmaar, Comeniusstraat 3 Alkmaar

Deze inloopspreekuren zijn gratis en vrijblijvend. U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom.

Deze inloopspreekuren zijn niet bedoeld voor het beoordelen van moedervlekken.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen