A | A | A

Huidkankerdag 2018

Iedereen loopt een risico om huidkanker te krijgen. Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Helaas blijft het aantal mensen met huidkanker nog steeds stijgen. Bij een vroege herkenning is de kans op genezing groter.

HELAAS KUNT U ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN, ONZE LOCATIES ZIJN VOLGEBOEKT.

Redenen genoeg voor de Landelijke Vereniging van Dermatologie en Venereologie om op zaterdag 2 juni voor de zesde maal de landelijke huidkankerdag te organiseren. De samenwerkende dermatologen van Centrum Oosterwal en Noordwest Ziekenhuisgroep doen hier aan mee.

 

Zaterdag 2 juni kunt u, na inschrijving, uw huid laten checken op verdachte plekjes door een van onze dermatologen. Tevens krijgt u informatie over huidkanker, hoe uw huid het beste te beschermen en zelf te controleren op verdachte plekjes.

Huidtherapeuten
De huidtherapeuten van Centrum Oosterwal geven informatie over veilig zongedrag en over goede zonbeschermingsprducten passend bij uw huid. Ook kunt u informatie krijgen over de Fotofinder, een huidscan waarbij de huid gescreend wordt om huidkanker tijdig op te sporen (alleen in Heerhugowaard).

Inschrijven - NIET MEER MOGELIJK, ONZE LOCATIES ZIJN VOLGEBOEKT
Inschrijving voor de Huidkankerdag 2018 is alleen mogelijk via de website www.huidkankerdag.nl en kan vanaf 15 april.
Let op: deze huidcheck is geen officieel medisch consult.

Als u zich zorgen maakt over een plekje op de huid, kunt u natuurlijk ook altijd een afspraak maken bij uw huisarts. Hij of zij kan u indien nodig doorverwijzen naar een van onze dermatologen.  

Landelijke Huidkankerdag 2018
Datum: zaterdag 2 juni 2018
Tijd: 10.00 uur tot 13.00 uur
Locaties: Alkmaar en Heerhugowaard
Inschrijven: www.huidkankerdag.nl vanaf 15 april

 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen