A | A | A

Landelijke huidkankerdag - verkeerde advertentie in krant

Per abuis is er vanuit de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten een foutieve advertentie en een foutief stukje tekst in de Zondagskranten in de regio geplaatst. Hierin staat dat men langs kan komen tijdens de landelijke huidkankerdag zaterdag 2 juni bij diverse huidtherapeuten (waaronder de huidtherapeuten van Centrum Oosterwal) om zijn huid gratis te laten checken bij een dermatoloog.

Helaas is de informatie in deze advertentie niet goed weergegeven.

Het klopt dat men zijn huid kan laten controleren door de dermatoloog op verdachte plekjes op zaterdag 2 juni tijdens de landelijke huidkankerdag, maar de inschrijving hiervoor is al ruim drie weken gesloten. Men kon zich via www.huidkankerdag.nl inschrijven vanaf 15 april tot 7 mei jongstleden voor een check tijdens de landelijke huidkankerdag bij diverse dermatologen in heel Nederland.

Men kan zich helaas dus niet meer aanmelden voor een huidcheck. Wij vinden dit heel vervelend, maar wij zaten zeer snel volgeboekt. Wél kan men langskomen bij de huidtherapeuten van Centrum Oosterwal voor advies over zonbescherming en hoe de huid zelf te controleren op verdachte plekjes. Dit kan zaterdag 2 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij de huidtherapeuten van Centrum Oosterwal in Alkmaar en Heerhugowaard. En niet van 10.00 tot 14.00 uur, zoals in de advertentie vermeld staat.

 

 

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen