A | A | A

Moedervlekken verwijderen

Moedervlekken verwijderen

Goedaardige moedervlekken hoeven niet om medische redenen verwijderd te worden. Maar soms kunt u ze als ontsierend of storend ervaren en wilt u ze toch weg laten halen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld dikker zijn of een grillige wratachtige vorm hebben. Ze kunnen heel donker van kleur zijn of voor irritatie zorgen omdat uw kleding erlangs schuurt. 

Voor het verwijderen van goedaardige moedervlekken vanuit cosmetisch oogpunt kunt u terecht bij onze plastisch chirurgen.

Moedervlekken verwijderen

Voorafgaand aan de behandeling tijdens een intakegesprek zal de plastisch chirurg de moedervlek en de locatie waar de moedervlek zich bevindt goed bekijken. Er kan dan een juiste beslissing worden gemaakt op welke wijze de moedervlek het beste verwijderd zal worden. Het te verwachten resultaat wordt met u doorgenomen.

Voorafgaand aan de ingreep in de operatiekamer vertelt de plastisch chirurg u wat hij gaat doen. De huid wordt schoongemaakt en het te behandelen deel van de huid wordt afgetekend. Onder lokale verdoving zal de plastisch chirurg een incisie (snede) maken om de moedervlek te verwijderen. Vervolgens wordt de huid gehecht en afgedekt met een pleister of verband. De hechtingen worden doorgaans na 5 tot 10 dagen verwijderd, afhankelijk van de plek waar de wond zich bevindt.

Moedervlekken verwijderen

De ingreep wordt altijd uitgevoerd door de plastisch chirurg waarbij u op consult bent geweest. Tijdens dit consult krijgt u tevens een informatiemap mee, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen en een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

Behandeling Prijs
Moedervlek(ken) verwijderen Vanaf   € 350,-

Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek kunt u een nadere indicatie krijgen van de uiteindelijke prijs. Na dit intakegesprek krijgt u de offerte thuisgestuurd.

Stel uw vraag aan een specialist

Deze vraag stellen we u om SPAM te voorkomen.

waar medisch specialistische zorg én persoonlijke aandacht samenkomen